Siirry pääsisältöön
Dugges Pils
Täältä voit helposti tilata Dugges Pils lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dugges Pils

Ruotsi Västra Götalands länHärryda kommun Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Dugges Pils

Dugges Pils on ruotsalainen olut, joka on ylpeästi juurtunut omaan perinteeseemme ja maahamme. Tämä kultainen ja kirkas Pilsner tarjoaa täyteläisen ja raikkaan makuelämyksen, joka tyydyttää vaativimmankin oluen ystävän makuhermot.

Dugges Pilsin aromi kutsuu sinut tutustumaan sen herkulliseen maailmaan. Sen kevyt ja maltais-ruohoinen tuoksu saa mielen heräämään ja antaa vihjeitä oluen laadusta. Pilsin tasapainoinen katkeroisuus tuo lisäksi makean vastapainon, luoden täydellisen tasapainon jokaiselle siemaukselle.

Dugges Pils on erinomainen valinta monille ruuanlaittokokemuksille. Sen raikas luonne ja keskitäyteläinen runko tekevät siitä täydellisen kumppanin kevyille kala- ja äyriäisruoille. Pils sopii myös mainiosti grillatun lihan tai aromaattisen juustolautasen seuraksi, tarjoten täyteläisen ja tasapainoisen makuparin.

Optimaalinen palvelulämpötila Dugges Pils -oluelle on noin 7-9 astetta celsiusta, mikä korostaa sen aromin ja makuprofiilin parhaita piirteitä. Varastoi se jääkaapissa, jotta voit nauttia sen viipyilevästä raikkaudesta milloin tahansa.

Dugges Pils on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteiden kunnioittamista ja laadukasta makua. Sen ainutlaatuinen sekoitus perinteistä ruotsalaista täyteläisyyttä ja pilsnerin raikkautta tekee siitä ehdottoman suosikin olutharrastajille ympäri maailmaa. Ota Dugges Pils mukaan seuraavaan illanistujaisiin tai nauti siitä rentouttavan päivän päätteeksi – sen herkullinen maku tulee taatusti hurmaamaan sinut täydellisesti.

Täältä voit helposti tilata Dugges Pils lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.