Siirry pääsisältöön
Uppsala Brygghus Framboise
Täältä voit helposti tilata Uppsala Brygghus Framboise lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Uppsala Brygghus Framboise

Ruotsi Uppsala länUppsala kommun Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Uppsala Brygghus Framboise

Uppsala Brygghus Framboise on maukas ja monipuolinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja houkuttelevan hedelmäisen makuelämyksen. Tämä olut on peräisin Uppsalan Bryggerystä, joka on tunnettu korkeasta laadustaan ja intohimostaan oluenvalmistukseen.

Framboise on belgialainen tyyliolut, joka on valmistettu käyttämällä perinteisiä käymismenetelmiä sekä lisäämällä runsaasti tuoreita tai jäisiä vadelmia oluen joukkoon. Tämä antaa oluelle voimakkaan vadelmaisen maun ja tuoksun, joka täydentää täydellisesti sen pehmeän ja raikkaan luonteen.

Uppsala Brygghus Framboisen herkullinen makuprofiili tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän makeutta, happamuutta ja hieman mausteisuutta. Vadelman maku tulee esiin voimakkaasti, mutta samalla oluen täyteläinen ruumiisuus sekä maltainen ja hieman hiivainen tausta tasapainottavat sitä. Tämä tekee oluesta erinomaisen valinnan niin olutintoilijoille kuin niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja raikasta.

Uppsala Brygghus Framboise sopii erinomaisesti moniin ruokalajeihin. Sen runsas hedelmäisyys ja hapokkuus tekevät siitä täydellisen parin pehmeille juustoille, kuten brie-juustolle tai vuohenjuustolle. Lisäksi se toimii hyvin kevyiden salaattien ja äyriäisten kanssa, antaen niille uudenlaista makua ja raikkautta.

Olut on parhaimmillaan nautittuna viileänä, noin 6-8 asteessa. Tässä lämpötilassa sen monipuolinen makuprofiili pääsee parhaiten esiin ja vadelman aromit pääsevät oikeuksiinsa. Olut on pakattu tyylikkääseen pulloon, joka tekee siitä myös houkuttelevan valinnan lahjaksi tai illanistujaisiin.

Uppsala Brygghus Framboise on täydellinen yhdistelmä makua, tuoksua ja juotavuutta. Se tarjoaa unohtumattoman olutelämyksen, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kokeile tätä herkullista olutta ja anna sen raikkauden ja vadelman makujen viedä sinut mukanaan belgialaiseen olutmaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Uppsala Brygghus Framboise lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.