Siirry pääsisältöön
Prosecco Pizzolato
Täältä voit helposti tilata Prosecco Pizzolato lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Prosecco Pizzolato

Italia VenetienProsecco Glera Pullo 200 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Glera

Om Prosecco Pizzolato

Prosecco Pizzolato on korkealaatuinen italialainen kuohuviini, joka on valmistettu tarkoin valikoiduista rypäleistä perinteisiä menetelmiä kunnioittaen. Tämä raikas ja eloisa kuohuviini ilmentää Pizzolato-perheen pitkää historiaa viininvalmistuksen alalla.

Prosecco Pizzolaton alkuperä juontaa juurensa Veneton alueelle Pohjois-Italiassa, joka tunnetaan viininystävien keskuudessa yhtenä Italian arvostetuimmista viinialueista. Viiniköynnökset kasvavat alueen ainutlaatuisessa ilmastossa, missä auringon lämpö ja rikas maaperä luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kasvulle.

Prosecco Pizzolaton ominainen maku ja tuoksu ovat sen valttikortteja. Viinissä on persikkainen ja kypsän omenainen vivahde, joka antaa sille miellyttävän raikkaan ja hedelmäisen maun. Sen lempeä ja hienostunut kuplivuus tuntuu suussa silkkinäisenä ja eleganttina.

Prosecco Pizzolato sopii mainiosti monenlaisiin ruokapöytien herkkuihin. Sen raikkaus ja hapokkuus tekevät siitä täydellisen aperitiivin, mutta se on myös ihanteellinen kumppani kaloille, äyriäisille, salaateille ja keveille pastaruoille. Sen kevyt ja hedelmäinen maku täydentää ruoan maun ja tarjoaa harmonisen yhdistelmän.

Prosecco Pizzolato nautitaan parhaiten viilennettynä, noin 6-8 asteessa. Tämä varmistaa, että sen raikkaus ja kuplat pääsevät oikeuksiinsa ja tekevät siitä täydellisen juoman niin arkisiin tilaisuuksiin kuin juhlavampiinkin hetkiin.

Prosecco Pizzolato on paitsi herkullinen kuohuviini, myös ympäristöystävällinen valinta. Sen valmistuksessa on hyödynnetty kestäviä ja biodynaamisia viljelymenetelmiä Pizzolato-perheen sitoutumisen ansiosta luonnon ja ympäristön hyvinvointiin. Näin jokainen suullinen Prosecco Pizzolatoa voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kutsu ystäväsi koolle, avaa pullo Prosecco Pizzolatoa ja nauti hetkestä tämän maistuvan kuohuviinin parissa. Se tarjoaa sinulle ainutlaatuisen makuelämyksen ja kruunaa juhlasi tai arki-illan ilon hetket.

Täältä voit helposti tilata Prosecco Pizzolato lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.