Siirry pääsisältöön
5mans Gustav Vapa Aktiebolaget Femman
Täältä voit helposti tilata 5mans Gustav Vapa Aktiebolaget Femman lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

5mans Gustav Vapa Aktiebolaget Femman

Ruotsi Dalarnas länBorlänge kommun Purkki 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om 5mans Gustav Vapa Aktiebolaget Femman

5mans Gustav Vapa Aktiebolaget Femman on suomalainen perheomisteinen panimo, joka tarjoaa korkealaatuisia olutkokemuksia. Tämä olut on valmistettu perinteisillä menetelmillä ja sillä on vahva perinteinen maku.

Härkomst eli alkuperä on tärkeä osa 5mans Gustav Vapa oluen tarinaa. Se on valmistettu suomalaisilla raaka-aineilla ja valvotuissa olosuhteissa. Panimolla on pitkä historia ja vankka kokemus oluenvalmistuksessa, mikä näkyy myös tässä oluessa.

5mans Gustav Vapa olut on nautinnollinen kokemus, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen maku, houkutteleva tuoksu ja miellyttävä ulkonäkö. Olut tarjoaa täyteläisen ja moniulotteisen makumaailman, joka tyydyttää vaativimmatkin oluen ystävät.

Oluen maun luonnehdinta riippuu raaka-aineista, jotka panimo valitsee huolella. 5mans Gustav Vapa tarjoaa täyteläisen, mutta samalla tasapainoisen maun. Se on maltainen ja sopivasti humalainen luoden täydellisen tasapainon oluen rakenteeseen.

Oluesta nouseva tuoksu on houkutteleva ja kutsuva. Se voi olla hedelmäinen, havumetsäinen tai jopa mausteinen. 5mans Gustav Vapa oluessa on ainutlaatuinen tuoksu, joka antaa vihjeitä sen moniulotteisesta makumaailmasta.

5mans Gustav Vapa olut sopii erinomaisesti nautittavaksi ruoan kanssa. Sen täyteläinen maku ja monipuoliset aromit täydentävät hyvin erilaisia ruokalajeja. Voit nauttia sitä esimerkiksi grillatun lihan tai kypsytetyn juuston kanssa.

Paras tapa nauttia 5mans Gustav Vapa olut on tarjoilla se oikeassa lämpötilassa. Suositeltava serveringstemperatur on noin 8-12 astetta. Näin voit taata, että saat kerättyä kaikki oluen herkulliset aromit ja maut.

5mans Gustav Vapa Aktiebolaget Femman on oluen ystävän unelmien olut. Sen vahva perinteinen maku, houkutteleva tuoksu ja moniulotteiset aromit tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiseen tilaisuuteen.

Täältä voit helposti tilata 5mans Gustav Vapa Aktiebolaget Femman lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.