Siirry pääsisältöön
Herrnbräu Dunkel Export Bier
Täältä voit helposti tilata Herrnbräu Dunkel Export Bier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Herrnbräu Dunkel Export Bier

Saksa Pullo 500 ml 5.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Herrnbräu Dunkel Export Bier

Herrnbräu Dunkel Export Bier on saksalaista perinnettä kunnioittava tumma olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen. Oluen vahva maku ja täyteläinen aromi tuovat mieleen perinteiset saksalaiset olutlajikkeet, ja tämä juoma onkin erityisen sopiva valinta oluen ystäville, jotka arvostavat vahvoja ja tummia makuja.

Herrnbräu Dunkel Export Bierin valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita ja perinteisiä valmistusmenetelmiä. Tämän ansiosta olut on saanut ainutlaatuisen ja hienostuneen maun, joka sopii loistavasti juhlistamaan erityisiä hetkiä tai rentoutumaan arjen kiireiden keskellä.

Olut tarjoaa upean makutunnelman, joka tuo mieleen karamellin, suklaan ja paahteisen maltaisuuden. Sen täyteläinen ja pehmeä rakenne tekee siitä todellisen nautinnon, joka hellii makuhermoja. Oluen aromaattinen tuoksu vie ajatukset vehreisiin saksalaisiin maalaismaisemiin, ja juotua olutta voi nautiskella rauhassa sen hienostuneen ja täyteläisen luonteen ansiosta.

Herrnbräu Dunkel Export Bier on täydellinen valinta erilaisten ruokien pariksi. Sen vahva maku ja täyteläinen aromi täydentävät erityisesti paahtoliharuokia, saksalaisia makkaroita ja suolakurkkuja. Olut sopii myös erinomaisesti juustojen ja suklaan kera nautittavaksi. Sen tasapainoinen maku ja sopiva hiilihappopitoisuus tekevät siitä myös erinomaisen juoman grilliruokien ja mausteisten ruokien seuraksi.

Olutta suositellaan nautittavaksi viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen maun ja aromin hienostuneisuutta ja antaa parhaan mahdollisen maistelukokemuksen.

Herrnbräu Dunkel Export Bier on todellinen saksalainen olutklassikko, joka vie sinut makumatkalle Saksan sydämeen. Sen ainutlaatuinen maku, pehmeä aromi ja täyteläinen rakenne tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat tummien oluiden ainutlaatuista tunnelmaa ja perinteisiä makuja.

Täältä voit helposti tilata Herrnbräu Dunkel Export Bier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.