Siirry pääsisältöön
Periquita Original 2021
Täältä voit helposti tilata Periquita Original 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Periquita Original 2021

Portugali Península de Setúbal AragonezCastelãoTrincadeira Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Aragonez, Castelão, Trincadeira

Om Periquita Original 2021

Periquita Original 2021 on Portugalilainen punaviini, joka on valmistettu perinteisellä menetelmällä huolellisesti valikoiduista rypäleistä. Tämä ainutlaatuinen viini huokuu historiaa ja kulttuuria, sillä se on ensimmäinen kaupallinen viini, joka valmistettiin Portugalissa yli 160 vuotta sitten.

Periquita Original 2021 tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka herättää aistit eloon. Viinin täyteläinen maku tarjoaa pehmeät tanniinit ja harmonisen tasapainon. Sen hienostunut ja moniulotteinen maku avautuu punaisten marjojen, kypsien luumujen ja hienostuneiden mausteiden sävelinä. Tämä viini tarjoaa miellyttävän ja pitkäkestoisen jälkimaun, joka jättää jäljittelemättömän vaikutuksen.

Periquita Original 2021 hurmaa myös tuoksullaan, joka on intensiivinen ja houkutteleva. Sen monikerroksisessa tuoksussa voi erottaa tummia hedelmiä, kypsää luumua ja hienostunutta vaniljaa. Nämä aromit yhdistyvät sulavasti luoden houkuttelevan ja hienostuneen kokonaisuuden.

Tämä upea viini sopii erinomaisesti seurustelujuomaksi, mutta se myös täydentää erinomaisesti monenlaisia ruokia. Periquita Original 2021 korostaa herkullisesti grillattua punaista lihaa, mausteista pastaa ja kypsennettyjä juustoja. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen mausteiset ja hedelmäiset maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Periquita Original 2021 on viini, joka kruunaa niin juhlalliset illalliset kuin rentouttavat hetket ystävien kanssa. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja perinteiden kunnioitus tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostuneita ja korkealaatuisia viinejä. Kokeile Periquita Original 2021 -viiniä ja anna sen viedä sinut matkalle Portugaliin ja sen rikkaisiin viiniperinteisiin.

Täältä voit helposti tilata Periquita Original 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.