Siirry pääsisältöön
Ekerö Brygghus Hazy IPA
Täältä voit helposti tilata Ekerö Brygghus Hazy IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ekerö Brygghus Hazy IPA

Ruotsi Stockholms länEkerö kommun Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Ekerö Brygghus Hazy IPA

Ekerö Brygghus Hazy IPA on ruotsalaisen Ekerö Brygghus -panimon ylpeys ja kunnianosoitus perinteiselle sumuiselle IPA-oluelle. Tämä ainutlaatuinen ja rohkea olut yhdistää perinteisen oluttuotannon menetelmät modernin ja raikkaan twistin kanssa.

Härkomst: Ekerö Brygghus Hazy IPA valmistetaan huolella valituista raaka-aineista ja panimon omasta käsityönä valmistetusta hiivasta. Panimon sijainti Ekerössä, Ruotsin sydämessä, tarjoaa täydelliset olosuhteet tämän hipahtavan oluen valmistamiseen.

Smak: Ekerö Brygghus Hazy IPA ihastuttaa makunystyröitäsi runsaalla ja intensiivisellä olemuksellaan. Täyteläinen humalaisuus yhdistyy mausteisiin ja hienostuneisiin hedelmäisiin vivahteisiin, jotka jättävät jälkeensä pitkään kestävän ja miellyttävän makuelämyksen.

Doft: Tämän sumuisen IPAn tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Sitruunan ja greipin raikkaat sekä havumetsän aromikkaat tuoksut täyttävät huoneen heti oluen avaamisen jälkeen. Se herättää aistisi ja saa odottamaan innolla ensimmäistä siemausta.

Mat och serveringstemperatur: Ekerö Brygghus Hazy IPA on täydellinen valinta monille ruoille, erityisesti grillatulle lihalle, teräville juustolle ja mausteiselle ruualle. Olut kannattaa nauttia noin 8-10 asteen lämpötilassa parhaimman makuelämyksen saavuttamiseksi.

Olit sitten oluenharrastaja tai vain satunnainen oluen ystävä, Ekerö Brygghus Hazy IPA on varmasti ainutlaatuinen kokemus, joka vie sinut matkalle perinteiden ja modernin maailman läpi. Nauti tästä täyteläisestä ja raikkaasta oluesta yhdessä ystävien kanssa ja kokeile eri ruokien kanssa, jotta löydät parhaan makuyhdistelmän.

Täältä voit helposti tilata Ekerö Brygghus Hazy IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.