Siirry pääsisältöön
Wild Bruce Saison
Täältä voit helposti tilata Wild Bruce Saison lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wild Bruce Saison

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Wild Bruce Saison

Wild Bruce Saison on erinomaisen monipuolinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä olut on peräisin ruotsalaisen panimon valikoimasta ja sen juuret juontavat perinteisiin belgialaisiin saison-oluisiin. Wild Bruce Saisonin huomattavin ominaisuus on sen villi ja aromikas luonne, joka tekee siitä erottuvan ja mielenkiintoisen valinnan oluentuntijoille sekä seikkailunhaluisille maistelijoille.

Wild Bruce Saisonin maku on täyteläinen ja monivivahteinen. Siinä voi aistia raikkaita sitrushedelmiä, mausteita ja hieman kukkaisten sävyjä. Olut on täydellinen valinta niille, jotka pitävät tasapainoisista, hedelmäisistä ja samalla hieman mausteisista oluista. Sen jälkimaku on miellyttävän pitkä ja jättää kevyen mausteisen jälkivaikutelman.

Wild Bruce Saisonin tuoksu on huumaavan houkutteleva. Siinä voi haistaa trooppisia hedelmiä, kuten mangoa ja ananasta, sekä mausteisia sävyjä, kuten neilikkaa ja mustapippuria. Tuoksu antaa vihjeitä oluen makumaailmasta, ja se houkuttelee maistamaan sitä jo ensihetkestä.

Tämä olut sopii erinomaisesti seuraksi monenlaisille ruoille. Wild Bruce Saisonin raikas ja sitruksinen maku toimii hyvin erilaisten salaattien, merenelävien sekä vaaleiden liharuokien kanssa. Olut tasapainottaa ruoan makua ja vahvistaa sen herkullisia piirteitä. Lisäksi sen keskiasteinen humalointi tuo mukavaa potkua mausteisille ruokalajeille.

Wild Bruce Saison kannattaa nauttia hieman viilennettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tällöin sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esille ja tarjoavat täydellisen maukas kokemuksen. Olut on mainio valinta niin kesäiseen terassihetkeen ystävien kanssa kuin viileän syyspäivän tunnelmointiin kotisohvalla.

Kokonaisuutena Wild Bruce Saison on erinomainen valinta niille, jotka etsivät ainutlaatuista ja seikkailunhaluista olutta. Sen monipuoliset maut ja aromaattinen luonne tekevät siitä todellisen makuelämyksen, joka jättää jälkensä niin oluenharrastajien kuin satunnaisempien nautiskelijoidenkin mieleen.

Täältä voit helposti tilata Wild Bruce Saison lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.