Siirry pääsisältöön
Coppersmiths Ruby IPA
Täältä voit helposti tilata Coppersmiths Ruby IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Coppersmiths Ruby IPA

Ruotsi Västmanlands länVästerås stad Purkki 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Coppersmiths Ruby IPA

Coppersmiths Ruby IPA - Johdanto

Coppersmiths Ruby IPA on käsityöoluen ystäville suunniteltu herkullinen ja intensiivinen juoma. Tämä olut on saatavilla Härkomst-olutpanimon valikoimassa ja tarjoaa ainutlaatuisen ja maistuvan vaihtoehdon niille, jotka rakastavat IPA-oluita.

Härkomst-olutpanimon taitavat kultasepät ovat valmistaneet tämän oluen huolellisesti valituista raaka-aineista ja perinteisiä käsityömenetelmiä käyttäen. Tulos on hämmästyttävän hyvin tasapainoinen olut, jossa yhdistyy taidokkaasti humalan voimakas katkero ja maltaiden makea tausta.

Coppersmiths Ruby IPA:n maussa voit odottaa voimakasta humalointia, joka tuo esiin sitrushedelmien, havupuiden ja kukkien nuotit. Alkoholipitoisuus on maltillinen, joten olut ei ole liian raskas, mutta se tarjoaa silti täyteläisen ja jälkimaussa pitkään jatkuvan elämyksen.

Tämän oluen tuoksussa voi havaita raikkaita ja kukkaisia sävyjä, jotka lisäävät juoman houkuttelevuutta. Se on miellyttävästi tasapainossa humalan voimakkuuden kanssa, jolloin jokainen kulauksesi tarjoaa uuden moniulotteisen kokemuksen.

Coppersmiths Ruby IPA sopii erinomaisesti monipuoliseen ruokailuun. Sen voimakas maku ja katkeruus täydentävät erityisesti mausteista ruokaa, kuten tulisia kastikkeita, grillattuja lihoja ja juustoja. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan, jolloin sen maku pääsee täysiin oikeuksiinsa.

Tämän oluen suositeltu serveringstemperatur on noin 10-12 astetta. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen nautinnollisen kokemuksen.

Coppersmiths Ruby IPA on täydellinen valinta olutentusiasteille, jotka arvostavat laadukkaita käsityöoluita ja haluavat kokea jotain erityistä. Tutustu tähän herkulliseen juomaan ja anna sen viedä sinut matkalle mausteisiin, intensiivisiin ja moniulotteisiin oluen makumaailmoihin.

Täältä voit helposti tilata Coppersmiths Ruby IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.