Siirry pääsisältöön
Alpamanta Breva Red Blend 2022
Täältä voit helposti tilata Alpamanta Breva Red Blend 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Alpamanta Breva Red Blend 2022

Argentiina MendozaCuyo Cabernet sauvignonMalbec Pullo 750 ml 13.5% vol 2022
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Malbec

Om Alpamanta Breva Red Blend 2022

Alpamanta Breva Red Blend 2022 on maukas ja monipuolinen punaviini, joka sopii täydellisesti illallisen tähtiin. Tämä viini on huolellisesti valmistettu alueensa parhaista rypäleistä ja sen ainutlaatuinen makuprofiili tekee siitä unohtumattoman kokemuksen.

Tämän punaviinin alkuperä on Salta, Argentiina - alue, joka tunnetaan viininviljelyn keskuksena. Alpamanta-viinitila on ylpeä salalaisesta juurestaan, ja sen viimeisin luomuviljelyn tekniikka takaa viinin korkean laadun.

Alpamanta Breva Red Blend 2022 vie sinut hienoon makumatkalle. Viinissä on upea sekoitus Monastrell-, Syrah- ja Merlot-rypäleitä, jotka yhdessä muodostavat tasapainoisen ja täyteläisen maun. Tämä red blend tarjoaa intensiivisiä makuja kypsistä marjoista, mausteisista vivahteista ja pehmeistä tanniineista. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat moniulotteisia ja runsaita punaviinejä.

Alpamanta Breva Red Blend 2022:n houkutteleva tuoksu vie sinut heti viinitarhan sydämeen. Eloisat punaiset hedelmät ja hienovaraiset mausteet tanssivat lasin yläpuolella, luoden houkuttelevan ja houkuttelevan ilmapiirin.

Tämä punaviini on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Kokeile sitä grillatun pihvin, paahdetun lampaan tai mausteisten pastaruokien kanssa. Viinin voimakas maku tuo esiin ruoan parhaimmat puolet ja täydentää täydellisesti monenlaisia maukkaita aterioita.

Alpamanta Breva Red Blend 2022 tulisi nauttia hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen täyteläisyys ja mausteisuus pääsevät oikeuksiinsa. Tämä viini on valmis juotavaksi heti, mutta se voi myös kehittyä kauniisti viinikellarissa.

Alpamanta Breva Red Blend 2022 on todellinen taideteos Salta-alueen viininviljelyssä. Sen rikas maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen käyttötarkoitus tekevät siitä täydellisen valinnan kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Nauti tästä punaviinistä yhdessä ystävien kanssa ja nauti sen ainutlaatuisesta makumatkasta.

Täältä voit helposti tilata Alpamanta Breva Red Blend 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.