Siirry pääsisältöön
Equalizer IPA 2018
Täältä voit helposti tilata Equalizer IPA 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Equalizer IPA 2018

Ruotsi Västerbottens länUmeå kommun Purkki 330 ml 6.5% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki
Vuosikerta 2018

Om Equalizer IPA 2018

Equalizer IPA 2018 on suosittu ja taidokas olut, joka tarjoilee vahvan ja tasapainoisen makukokemuksen. Tämä erinomainen olut on valmistettu tinkimättömällä taidolla ja intohimolla, joka näkyy sen ainutlaatuisessa luonteessa.

Equalizer IPA 2018:n raikas ja houkutteleva tuoksu on täynnä hienostuneita sitrushedelmiä, kuten greippiä ja appelsiinia. Lisäksi voi aistia kukkaisten ja havumetsän nuotteja, jotka tuovat oluen tuoksulle ihanan monimuotoisuuden.

Oluen maussa yhdistyvät täydellisesti vahva ja katkera humalointi sekä runsas maltaisuus. Huomattavat greippisuuden, sitruunaisuuden ja havumetsän sävyt täydentävät oluen moniulotteista makumaailmaa. Equalizer IPA 2018:n pirskahteleva hiilihappoisuus viimeistelee oluen tasapainoisen ja raikkaan maun.

Tämä olut sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai yhdistettynä herkullisiin ruokalajeihin. Sen intensiivinen maku tekee siitä täydellisen kumppanin mausteisille ruoille, kuten tulisille kastikkeille ja grillatuille lihoille. Lisäksi Equalizer IPA 2018:n tasapainoisen katkeruuden ja sitruksisen vivahduksen ansiosta se toimii erinomaisesti myös erilaisten juustojen ja makeiden jälkiruokien kanssa.

Tämä olut tulisi nauttia viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen moniulotteinen maku pääsee täysin oikeuksiinsa. Equalizer IPA 2018 tarjoaa uskomattoman nautinnon jokaisella siemauksellaan ja jättää taatusti unohtumattoman jälkimaun.

Olut on valmistettu tinkimättömyydellä ja intohimolla, joka näkyy sen korkeassa laadussa ja ainutlaatuisessa makuprofiilissa. Equalizer IPA 2018 on täydellinen valinta jokaiselle oluen ystävälle, joka arvostaa tasapainoista ja rohkeaa makuelämystä.

Täältä voit helposti tilata Equalizer IPA 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.