Siirry pääsisältöön
Duckpond Duckpond Sideliner IPA
Täältä voit helposti tilata Duckpond Duckpond Sideliner IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Duckpond Duckpond Sideliner IPA

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Duckpond Duckpond Sideliner IPA

Duckpond Sideliner IPA on tuore ja eloisa India Pale Ale, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Olut on peräisin Duckpond-nimiseltä panimolta ja se edustaa heidän ammattitaitoaan ja intohimoaan laadukkaiden käsityöoluiden valmistamiseen.

Sideliner IPA:n maku on runsas ja tasapainoinen. Siinä yhdistyvät hedelmäiset ja havumaiset aromit, jotka tekevät siitä miellyttävän juotavan. Olut tarjoaa myös raikkaita sitruksen ja greipin vivahteita, jotka tuovat lisää syvyyttä sen makuun.

Duckpond Sideliner IPA:lla on houkutteleva ja hienostunut tuoksu. Siinä voi aistia sitrushedelmiä ja trooppisia hedelmiä, jotka kutsuvat sinut maistamaan sen herkullisia ominaisuuksia. Tuoksunsa ansiosta tämä olut sopii täydellisesti niille, jotka etsivät erityistä ja stimuloivaa olutkokemusta.

Sideliner IPA sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää täyteläisiä liharuokia, kuten grillattua naudanlihaa ja paistettua kanaa. Olut myös korostaa mausteisia ruokia, kuten thaikkuutta tai intialaista currya. Lisäksi se sopii hyvin maistamaan suolaisia juustoja ja voimakkaita kovia juustoja. Sideliner IPA:n monipuolisuus ruokaparina tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaiseen ateriaan.

Optimaalinen tarjoilulämpötila Sideliner IPA:lle on noin 8-12 astetta. Tässä lämpötilassa sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa, tarjoten täydellisen tasapainon ja makuelämyksen.

Duckpond Sideliner IPA on erinomainen valinta niille, jotka etsivät raikasta, tasapainoista ja nautittavaa IPA-olutta. Sen monipuolisuus ruokaparina ja hienostunut maku tekevät siitä suositeltavan valinnan kaikkiin tilaisuuksiin. Kokeile Sideliner IPA:a ja anna sen viedä sinut mukanaan ainutlaatuiseen oluttarinaan.

Täältä voit helposti tilata Duckpond Duckpond Sideliner IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.