Siirry pääsisältöön
Apex Catharsis DIPA
Täältä voit helposti tilata Apex Catharsis DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Apex Catharsis DIPA

Ruotsi Örebro länÖrebro kommun Purkki 440 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
75%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Apex Catharsis DIPA

Apex Catharsis DIPA on vahvasti humaloitu kaksinkertainen India Pale Ale, joka tarjoaa unohtumattoman makukokemuksen kaikille oluen ystäville. Tämä huippuluokan olut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja aidosta intohimosta oluenvalmistukseen.

Apex Catharsis DIPA: n juuret löytyvät käsityöpanimoiden maasta - Yhdysvalloista. Tämä olut on erinomainen esimerkki amerikkalaisesta olutkulttuurista ja käsityöpanimoiden tinkimättömästä laadusta. Sen voimakas maku ja runsas humalointi tekevät siitä todellisen maistelunautinnon.

Tämän oluen erottuva ominaisuus on sen rikas ja monipuolinen maku. Apex Catharsis DIPA tarjoaa voimakkaan humalan maun, jossa on miellyttävä katkeruus ja paahteinen jälkimaku. Sillä on myös hedelmäisiä ja sitruksisia sävyjä, jotka tasapainottavat humalan voimakkuutta ja tekevät siitä todellisen makuelämyksen.

Apex Catharsis DIPA: n tuoksussa on voimakkaita kukkaisia ja mausteisia vivahteita, jotka saavat aistit heräämään henkiin. Tuoksusta voi aistia myös hienovaraisia sitrushedelmiä ja havumetsän tuoksuja, jotka lisäävät oluen houkuttelevuutta.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää monenlaisia ruokia. Sen vahva maku ja katkeruus tekevät siitä täydellisen parin mausteisille ruoille, kuten grillatulle lihalle, tulisille kastikkeille tai voimakkaille juustoille. Se voidaan tarjoilla myös sellaisenaan jääkaappikylmänä tai hieman lämpimämpänä, jotta sen monipuoliset maut pääsevät parhaiten esiin.

Apex Catharsis DIPA on erinomainen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja intensiivistä olutta. Sen rohkea maku, monipuolisuus ja tinkimättömät laatuominaisuudet tekevät siitä erottuvan valinnan olutharrastajille ympäri maailmaa. Ota siis lasiin ja anna tämän huippuluokan oluen viedä sinut maistelumatkalle, joka jättää jäljen mieleesi.

Täältä voit helposti tilata Apex Catharsis DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.