Siirry pääsisältöön
Martini Bianco
Täältä voit helposti tilata Martini Bianco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Martini Bianco

Italia Pullo 750 ml 15% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 15.5g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Martini Bianco

Martini Bianco on italialaista perinnettä ja tyyliä huokuva cocktail-juoma, joka tunnetaan ainutlaatuisesta raikkaudestaan ja eleganssistaan. Martini Bianco valmistetaan huolella valikoiduista ainesosista ja sen valkoinen väri kuvastaa sen puhtautta ja raikkautta.

Martini Biancon aromi on hienostunut ja moniulotteinen. Sen hienovarainen tuoksu avautuu hitaasti ja tarjoaa miellyttävän kohtaamisen erilaisten yrttien ja määrittelemättömän raikkaiden tuoksujen kanssa.

Martini Biancon maku on tasapainoinen ja miellyttävä. Sen kepeä makeus kohtaa hedelmäisten ja kukkaisten vivahteiden kanssa, jättäen jälkeensä hienostuneen ja raikkaan jälkimaun.

Martini Bianco sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan jäillä tai teen seassa. Se toimii myös erinomaisesti cocktailien ainesosana, tuoden niihin oman ainutlaatuisen makunsa ja tyylikkään ilmeensä. Martini Bianco sopii erityisen hyvin keveiden ja raikkaiden ruokien kanssa, kuten merenelävien, salaattien ja kevyiden pastaruokien kanssa.

Martini Bianco tulisi tarjoilla hyvin jäähdytettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen raikkaus ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Jäiden ja sitrushedelmien lisääminen lasiin korostaa juoman moniulotteisuutta ja tekee siitä entistä virkistävämmän.

Martini Bianco on aito italialainen klassikkojuoma, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen ainutlaatuinen maku, raikkaus ja eleganssi tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta juomasta ja päästä hetkeksi rentoutumaan italialaiseen elämäntyyliin.

Täältä voit helposti tilata Martini Bianco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.