Siirry pääsisältöön
Majornas Kaparkung
Täältä voit helposti tilata Majornas Kaparkung lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Majornas Kaparkung

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 6.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Majornas Kaparkung

Majornas Kaparkung on ainutlaatuinen ja kiehtova tuote, joka saa juhlasi kukoistamaan. Tämä ainutlaatuinen juusto saa alkunsa Ruotsin itärannikolla sijaitsevasta Majornan pienestä kylästä. Kaparkungin juustonvalmistusperinne on jatkunut sukupolvelta toiselle, ja se on valmistettu vain parhaista lähiruokatuotteista.

Tämä herkullinen juusto hemmottelee makunystyröitä erityisellä tavalla. Sen maku on täyteläinen, mutta samalla hienostunut. Juusto on valmistettu käsityönä ja sen kypsymisprosessi on tarkoin valvottu, jotta saavutetaan täydellinen tasapaino happamuuden ja kermaisuuden välillä. Majornas Kaparkung tarjoaa unohtumattoman makukokemuksen, joka sopii täydellisesti herkkusuille ja juuston ystäville.

Majornas Kaparkungin tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Se leviää ympäristöön heti kun availet juustopaketin, täyttäen huoneen herkullisilla aromillaan. Juuston valmistusprosessissa käytetään vain luonnollisia ainesosia, jotka tuovat esiin juuston parhaat ominaisuudet ja antavat sille erityisen tuoksun.

Tämä upea juusto sopii täydellisesti monenlaisten ruokien ja makuhermojen iloksi. Sitä voi nauttia sellaisenaan, voileivissä, salaateissa tai vaikkapa juustolautasella. Majornas Kaparkungin rikas maku ja täyteläinen koostumus tuo upeaa lisämakua ruokapöytään. Sitä voi tarjoilla myös juoman kera esimerkiksi viinien ja oluiden kanssa.

Parhaimman makunautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Majornas Kaparkungia huoneenlämpöisenä. Anna juustolle aikaa ilmestyä juustolaudalle, jotta sen maut voivat kehittyä ja tuoda esiin täyden potentiaalinsa. Lämpötilan vaikutus juuston makuprofiiliin on merkittävä, ja parasta nautintaa varten juusto onkin paras ottaa huoneenlämpöisenä noin tuntia ennen tarjoilua.

Majornas Kaparkungin ainutlaatusuus, herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuoliset mahdollisuudet ruokailun iloksi tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat laadukkaita ja herkullisia tuotteita. Säväytä juhlat ja hemmottele vieraitasi tällä upealla ja ainutlaatuisella juustolla. Majornas Kaparkung on taatusti valinta, joka jättää unohtumattoman muistijäljen.

Täältä voit helposti tilata Majornas Kaparkung lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.