Siirry pääsisältöön
Omaka Afrodite
Täältä voit helposti tilata Omaka Afrodite lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Omaka Afrodite

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Omaka Afrodite

Tuotekuvaus:

Omaka Afrodite on ainutlaatuinen viini, joka on peräisin aurinkoisilta viinitarhoilta. Tämä houkutteleva juoma tarjoaa harmonisen yhdistelmän herkullisia makuja ja hurmaavia tuoksuja, jotka vievät sinut ainutlaatuiselle makumatkalle.

Afroditen alkuperä on juuriaan myöten Kreikassa, jossa se on valmistettu rakkaudella ja perinteitä kunnioittaen. Viinin valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita rypäleitä, jotka on huolellisesti valittu viinitarhoilta, joilla aurinko paistelee kirkkaasti ja maaperä on ihanteellinen. Tämä takaa viinin laadun ja auttaa luomaan sen ainutlaatuisen luonteen.

Omaka Afroditen maku on hienostunut ja tasapainoinen. Siinä voi maistaa kypsyneiden marjojen ja tumman suklaan vivahteita, jotka sulautuvat täydellisesti yhteen. Viini jättää jälkeensä pitkän ja pehmeän jälkimaun, joka kietoo suun ympärille kuin silkki.

Viinin tuoksu on kuin tuulahdus kesästä. Siinä voi erottaa kypsien hedelmien ja kukkien aromeja, jotka täyttävät huoneen raikkaudellaan.

Omaka Afrodite sopii erinomaisesti seuraksi monille ruokalajeille. Kokeile tarjoilla sitä grillatun lihan tai juustojen kanssa, ja anna sen ainutlaatuisten makujen täydentää ruokaelämystäsi. Omaka Afrodite viilennetään parhaiten noin 15-17 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät oikeuksiinsa.

Hanki pullo Omaka Afroditea ja nauti ainutlaatuisista hetkistä sen seurassa. Tämä viini vie sinut matkalle Kreikan vehreisiin maisemiin, jossa voit tuntea historian ja kulttuurin värähtelyjä jokaisessa lasillisessa.

Täältä voit helposti tilata Omaka Afrodite lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.