Siirry pääsisältöön
Waxholm Kellerbier
Täältä voit helposti tilata Waxholm Kellerbier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Waxholm Kellerbier

Ruotsi Vaxholm kommunStockholms län Purkki 440 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Waxholm Kellerbier

Waxholm Kellerbier on perinteinen saksalainen oluttyyli, jolla on vahvat juuret historiallisessa Waxholmin kaupungissa. Tämän kellerbierin ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä erinomaisen valinnan olutharrastajille, jotka haluavat kokea autenttisen saksalaisen oluenhenkäyksen.

Waxholm Kellerbierin maku on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa yhdistyvät perinteiset kellerbierin piirteet modernin twistin kanssa. Sen pehmeät maltilliset maltaiset maut tasapainottuvat taitavasti humaloinnilla, luoden miellyttävän ja raikkaan makuelämyksen. Lisäksi tämän oluen aromikkaassa tuoksussa voi havaita hienovaraisia hedelmäisiä ja mausteisia vivahteita, jotka täydentävät makuelämystä entisestään.

Waxholm Kellerbier sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monille erilaisille ruokalajeille. Olut täydentää erityisesti suolaisia ruokia, kuten grillattuja lihoja, juustoja ja makkaroita. Sen kevyt ja raikas luonne auttaa tasapainottamaan ruoan raskaita makuja ja tuo esiin sen parhaat puolet.

Waxholm Kellerbier tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Tämä auttaa korostamaan oluen pehmeitä maltaisia makuja ja tasapainottamaan sen hieman katkeraa jälkimakua. Tarjoilulämpötilaa korkeampi lämpötila voi tukahduttaa oluen hienovaraiset maut ja vaikuttaa negatiivisesti sen kokonaiselämykseen.

Waxholm Kellerbier tarjoaa kiehtovan käänteen olutharrastajille, jotka etsivät aitoa saksalaista olutkokemusta. Tämä olut sopii niin rauhalliseen nautiskeluun kuin ruokailun seuraksi, ja sen monipuoliset maut takaavat täydellisen makunautinnon.

Täältä voit helposti tilata Waxholm Kellerbier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.