Siirry pääsisältöön
Stone IPA
Täältä voit helposti tilata Stone IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stone IPA

YHDYSVALLAT Purkki 355 ml 6.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Stone IPA

Stone IPA on erittäin suosittu ja arvostettu olut, joka on peräisin Yhdysvalloista. Tämä olut tunnetaan vahvasta, mutta tasapainoisesta luonteestaan, joka erottuu joukosta. Stone IPA:n valmistuksessa käytetään laadukkaita raaka-aineita ja huippuluokan käsityötaitoa, mikä tekee siitä maistuvan ja omaperäisen oluen.

Stone IPA:n maku on voimakas ja runsas. Siinä yhdistyvät tehokkaat humalat, täyteläinen maltaisuus ja hienostunut hedelmäisyys. Tästä johtuen olut on erittäin tasapainoinen ja moniulotteinen. Sen maukas katkeruus sopii erityisen hyvin vahvojen ruokien kanssa, kuten grilliruokien, mausteisten mexicolaisten ruokien ja tulisten curryjen kanssa. Stone IPA on myös mainio valinta kerääntyvien ystävien ja illanistujaisten tarjoiluun.

Stone IPA:n tuoksussa erottuvat selvästi aromikkaat humalat sekä sitrusmaiset ja trooppisen hedelmäiset vivahteet. Tuoksu on raikas ja kiehtova, mikä houkuttelee maistamaan olutta heti ensi tuoksinasta.

Olut suositellaan tarjoiltavaksi noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa oluen maut ja aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Juomapelin lämpimämpänä olut voi menettää osan maistuvuudestaan ja raikkaudestaan.

Stone IPA on ehdoton valinta niille oluen ystäville, jotka arvostavat rohkeaa ja intensiivistä makuelämystä. Sen ainutlaatuinen maku, moniulotteisuus ja tasapainoisuus tekevät siitä arvostetun klassikon olutmaailmassa. Oli sitten tarkoituksena rentoutua yksin tai viettää iltaa hyvässä seurassa, Stone IPA tarjoaa unohtumattoman oluen nautinnon jokaiselle oluen ystävälle.

Täältä voit helposti tilata Stone IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.