Siirry pääsisältöön
Wättle Rödhaken
Täältä voit helposti tilata Wättle Rödhaken lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wättle Rödhaken

Ruotsi Västra Götalands länLerums kommun Purkki 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Wättle Rödhaken

Wättle Rödhaken on ainutlaatuinen tuote, jolla on vahva ja ylpeä tausta. Se on peräisin hienosti viljellyistä ja valikoiduista rödhakenryppyisistä kasveista, jotka kasvavat vain tietyissä osissa Suomea. Tämä ainutlaatuinen alkuperä tekee Wättle Rödhakenista erittäin halutun ja arvokkaan tuotteen.

Wättle Rödhakenin maku on rikas ja täyteläinen. Sen tanniinipitoisuus tuo esiin voimakkaita ja monimutkaisia makuja, jotka kestävät pitkään suussa. Mausteinen ja hieman savuinen aromi yhdistettynä makean marjaisiin sävyihin tekee tästä tuotteesta todellisen herkun.

Wättle Rödhakenin tuoksu on voimakas ja houkutteleva. Voit aistia metsän tuoksun, jossa marjat ovat kypsyneet. Se tuo mukanaan raikkaan ja luonnollisen tunnelman, joka houkuttelee sinut nauttimaan tästä ainutlaatuisesta tuotteesta.

Wättle Rödhaken sopii loistavasti useisiin erilaisiin ruokiin. Sen monipuoliset maut täydentävät liha- ja kalaruokia täydellisesti. Voit nauttia sitä paistettuna, grillattuna tai jopa raakana, mikäli uskallat kokeilla jotain erilaista. Wättle Rödhakenilla on myös erinomainen kyky parantaa erilaisten kastikkeiden ja marinadien makua.

Wättle Rödhaken tulee nauttia juuri oikeassa lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin esiin. Suositeltu serveringstemperatur on 16-18 astetta, joka antaa tälle tuotteelle mahdollisuuden avautua ja antaa sinulle täydellisen makunautinnon.

Wättle Rödhaken on täydellinen valinta niille, jotka etsivät ainutlaatuista ja maistuvaa tuotetta. Sen perinteinen alkuperä ja rikas maku tekevät siitä korvaamattoman lisän ruokailukokemukseesi. Olitpa sitten ravintolassa tai kotona, Wättle Rödhaken tuo sinulle unohtumattomia makuhetkiä.

Täältä voit helposti tilata Wättle Rödhaken lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.