Siirry pääsisältöön
Smögenbryggar’n Julle
Täältä voit helposti tilata Smögenbryggar’n Julle lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Smögenbryggar’n Julle

Ruotsi Västra Götalands länSotenäs kommun Purkki 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Smögenbryggar’n Julle

Smögenbryggar'n Julle on ruotsalainen käsityöolut, joka on valmistettu pienpanimossa Smögenissä. Tämä olut tarjoaa ainutlaatuisen maistelukokemuksen, joka vie sinut matkalle halki ruotsalaisen saariston tuoksujen ja makujen. Sen täyteläinen, mutta samalla raikas maku jättää jälkeensä raikkaita sitruunan ja greipin vivahteita, ja sen hienostunut humalointi tekee juomasta täydellisen tasapainoisen.

Smögenbryggar'n Julle huokuu skandinaavisen talven tunnelmaa jo ensimmäisestä tuoksahduksesta lähtien. Sen aromikas ja maltainen tuoksu tuo mieleen havumetsien tuoksun sekä lämpimät joululeivonnaiset. Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi kylmänä talvi-iltana, kun haluat kääriytyä pehmeisiin viltteihin ja rentoutua takkatulen ääressä.

Smögenbryggar'n Julle on täydellinen kumppani monille erilaisille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku ja hienostunut humalointi sopivat erityisen hyvin mausteisten ruokien, kuten grilliruokien ja tulisten curryjen, seuraksi. Lisäksi tämä olut korostaa erinomaisesti pohjoismaisten merenelävien, kuten ravun ja merianturan, luonnollisia makuja.

Tämän herkullisen oluen parhaan nautinnon saavuttamiseksi suositellaan, että se tarjoillaan viileänä, noin 6–8 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat unohtumattoman makuelämyksen.

Smögenbryggar'n Julle on täydellinen valinta kaikille oluentuntijoille ja niille, jotka haluavat kokea ruotsalaisen saariston ainutlaatuisen tunnelman. Nauti tästä käsityöoluesta yhdessä ystävien kanssa tai antaudu hetken tunnelmalle omassa rauhassa. Tämä olut jättää varmasti unohtumattoman jälkimaun jokaiselle oluen ystävälle.

Täältä voit helposti tilata Smögenbryggar’n Julle lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.