Siirry pääsisältöön
Monkish
Täältä voit helposti tilata Monkish lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Monkish

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Monkish

Monkish - Ruotsalainen olutperinne kohtaa modernin käsityöoluen taidokkuuden

Monkish on ruotsalainen olutvalmistaja, jonka tavoitteena on yhdistää ruotsalainen olutperinne moderniin käsityöolueen tekemisen taitoon. Yksi heidän erikoisuuksistaan on Härkomst, joka tarjoaa ainutlaatuisen maun ja aromin.

Härkomstin valmistuksessa käytetään perinteisiä ruotsalaisia raaka-aineita, jotka tuovat siihen rikkaan ja täyteläisen makuprofiilin. Olut on valmistettu maltillisesta ohramaltaasta, joka antaa sille pehmeän ja hienostuneen makuelämyksen. Lisäksi oluen valmistuksessa on käytetty erityistä hiivaa, joka antaa sille omaperäisen maun.

Härkomstin tuoksussa korostuvat hedelmäiset aromit, kuten sitrushedelmät ja persikka. Nämä raikkaat nuotit tekevät oluesta raikkaan ja houkuttelevan.

Härkomst on erinomainen valinta nautittavaksi sellaisenaan tai ruoan kanssa. Olut sopii erityisen hyvin mausteiseen ruokaan, kuten intialaiseen tai meksikolaiseen keittiöön. Sen täyteläinen maku tasapainottaa mausteita ja antaa ruoalle uuden ulottuvuuden.

Härkomst tulisi nauttia noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen maku pääsee oikeuksiinsa. Tämä lämpötila korostaa oluen rikasta makua, joten suosittelemme anniskelua lasista, joka ei kesyttä liikaa oluen lämpötilaa.

Monkishin Härkomst vie sinut matkalle perinteiseen ruotsalaiseen olutkulttuuriin modernin twistin kera. Sen rikkaat maut ja aromit tarjoavat unohtumattoman kokemuksen jokaiselle oluentuntijalle. Kokeile Härkomstin ainutlaatuista makuelämystä ja anna sen kuljettaa sinut halki Ruotsin olutperinteen!

Täältä voit helposti tilata Monkish lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.