Siirry pääsisältöön
Finn West Coast IPA
Täältä voit helposti tilata Finn West Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Finn West Coast IPA

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Finn West Coast IPA

Finn West Coast IPA on suomalainen olut, jossa yhdistyy hienostunut perinne ja rohkea luonne. Tämä olut on luotu täydentämään suomalaista ruokakulttuuria ja tarjoamaan unohtumattomia makuelämyksiä.

Härkomst (alkuperä) on yksi Finn West Coast IPA:n tärkeimmistä ominaisuuksista. Olut valmistetaan Suomessa, jossa käytetään vain parhaita raaka-aineita ja käsityöläistaitoja. Suomen kaunis luonto ja puhdas vesi luovat täydellisen ympäristön oluen valmistukselle. Jokainen hörppy tästä oluesta kantaa mukanaan suomalaista sielua ja perinnettä.

Smak (maku) on toinen tärkeä tekijä tässä IPA:ssa. Finn West Coast IPA tarjoaa rikkaan ja monipuolisen makumaailman. Sen vahva humalointi tuo esiin voimakkaita sitrus- ja havumaisia sävyjä, jotka tasapainotetaan malttaisen makealla pohjalla. Tämä yhdistelmä luo jännittävän ja särmikkään makupaletin, joka jättää makuaistin kaipaamaan lisää.

Doft (tuoksu) on myös tärkeä osa Finn West Coast IPA:n kokonaisuutta. Oluen tuoksusta voi aistia raikkaita sitrustuoksuja, pihkan vivahteita ja havumetsän tuoksua. Nämä tuoksut herättävät mielikuvia Suomen kauniista luonnosta ja tarjoavat elämyksen jo ennen oluen maistamista.

Mat och serveringstemperatur (ruoka ja tarjoilulämpötila) - Finn West Coast IPA sopii erinomaisesti mausteisten ja rasvaisten ruokien kaveriksi. Se tasapainottaa mausteisuutta ja leikkaa läpi ruuan rasvaisuuden. Kokeile nauttia tätä olutta esimerkiksi grilliruoan, tulisten ruokien tai vaikka juustojen kanssa. Täydellinen tarjoilulämpötila tämän oluen nauttimiseen on noin 8-12 astetta Celsius-asteikolla.

Finn West Coast IPA on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat suomalaisia perinteitä, rohkeutta ja laadukasta olutta. Se tarjoaa makuelämyksiä, jotka vievät sinut Suomen metsiin ja rannoille. Kokeile tätä olutta ja anna sen viedä sinut ainutlaatuiselle olutmatkalle Suomen sydämeen.

Täältä voit helposti tilata Finn West Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.