Siirry pääsisältöön
Guldkula Premier Cru
Täältä voit helposti tilata Guldkula Premier Cru lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Guldkula Premier Cru

Ranska Champagne ChardonnayPinot noir Pullo 750 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.9g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot noir

Om Guldkula Premier Cru

Guldkula Premier Cru on ylellinen viinivalinta, joka hurmaa sinut hienostuneella alkuperällään, rikkaalla maullaan, houkuttelevalla tuoksullaan sekä monipuolisilla ruokaparituksillaan. Tämä ainutlaatuinen viini tulee suoraan Premier Cru -tarhoilta ja se on valmistettu tarkoin valituista rypäleistä.

Guldkula Premier Cru -viinillä on syvä ja runsas maku, jossa voit erottaa herkullisia hedelmäisiä sävyjä, täyteläisiä mausteita ja pehmeitä tanniineja. Sen hienovarainen hapokkuus ja tasapainoinen rakenne takaavat miellyttävän ja pitkään kestävän jälkimaun.

Ei pelkästään maussa, vaan myös tuoksussa Guldkula Premier Cru tarjoaa nautinnollisen kokemuksen. Sen hienostunut tuoksu vie sinut tuoreiden hedelmien ja kukkien maailmaan, jossa voit aistia aromaattisia nuotteja.

Rikas maku ja monipuolinen aromi tekevät Guldkula Premier Cru -viinistä täydellisen kumppanin monille ruokalajeille. Sen täyteläisyys sopii mainiosti liha- ja riistaruoille, kuten pihville, lampaalle tai riistapadalle. Se myös täydentää hienosti kypsytettyjä juustoja ja suklaapohjaisia jälkiruokia.

Guldkula Premier Cru tulee parhaiten oikeassa lämpötilassa tarjoiltuna oikeuksiinsa. Suosittelemme jäähdyttämään tätä täyteläistä punaviiniä noin 16-18 asteeseen. Näin voit nauttia täysin sen herkullisesta mausta ja hienostuneista aromeista.

Hanki itsellesi Guldkula Premier Cru ja anna sen ylellinen luonne ja upea maku täyttää seuraava juhlatilaisuutesi tai rento illallinen ystävien kanssa. Tämä viini tulee varmasti luomaan unohtumattomia hetkiä ja antamaan juhlaasi arvokasta ilmettä.

Täältä voit helposti tilata Guldkula Premier Cru lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.