Siirry pääsisältöön
Pleasant Pheasant
Täältä voit helposti tilata Pleasant Pheasant lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pleasant Pheasant

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Pleasant Pheasant

Pleasant Pheasant on maukas ja hienostunut tuote, joka sopii täydellisesti ruokapöydän kruunaamiseen. Tämä herkullinen luonnonvarainen fasaani on peräisin parhailta metsästysalueilta ja tarjoaa ainutlaatuisen tuntuman makuhermoille. Fasaanin liha on tiivistä ja täyteläistä, ja se tarjoaa rikkaan ja monivivahteisen makuelämyksen.

Fasaanin liha on erityisen hienostunut ja maku on herkullisen pehmeä. Sen luontainen maku tulee esiin täysin alhaisissa lämpötiloissa kypsennettynä. Fasaanin liha sopii erinomaisesti hienoihin ruokalajeihin ja erityisiin juhlatilaisuuksiin. Fasaani on myös täydellinen valinta erikoisista illallisista nauttimiseen tai gourmet-ruokailuihin.

Pleasant Pheasant tarjoaa herkullisen tuoksun, joka täyttää koko ruokasalin lähistön. Tuoksu on hienostunut ja kutsuva, saaden ruokahalun heräämään heti. Fasaanin herkullinen tuoksu luo odotuksen hienostuneesta makuelämyksestä, joka pian avautuu.

Tämä ehdoton herkkuruoka on täydellinen ilta-aterian keskipiste, jota voi tarjoilla eri tavoilla. Fasaanin liha sopii erinomaisesti valkoisen ja punaisen lihan ystäville. Voit valita erilaisia lisäkkeitä, kuten kevyttä pähkinäistä risottoa tai raikkaita vihreitä vihanneksia täydentämään fasaanin hienostunutta makua. Oli kyseessä sitten juhlaillallinen perheen ja ystävien seurassa tai romanttinen illallinen kahden kesken, Pleasant Pheasant on aina tyylikäs ja unohtumaton valinta.

Suosittelemme tarjoilemaan Pleasant Pheasant -ruoan lämpimänä. Paras tapa nauttia tästä herkusta on tarjoilla se heti kypsennyksen jälkeen, jolloin sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sen kauniilla astialla koristeltuna tuoreilla yrteillä ja kupillisella laadukasta viiniä täydentämään makuelämystä.

Kutsu vieraitasi ja perhettäsi nauttimaan tätä ihastuttavaa fasaaninlihaa, ja loistat taitavana isäntänä tai emäntänä. Pleasant Pheasant tulee varmasti hurmaamaan kaikki jäsenet ruokapöydässä. Päättäessäsi valita erityisen ruoan, älä epäröi valita Pleasant Pheasantia.

Täältä voit helposti tilata Pleasant Pheasant lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.