Siirry pääsisältöön
Savannen
Täältä voit helposti tilata Savannen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Savannen

Ruotsi Västra Götalands länAlingsås kommun Pullo 500 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Savannen

Savannen on ainutlaatuinen viini, joka on valmistettu perinteikkäästi käsinpoimituista rypäleistä. Sen tausta juontaa juurensa eteläisen Afrikan savannimaisemista, joissa aurinko hellii rypäleitä täydelliseen kypsyyteen. Tämä rikas ja maanläheinen viini tarjoaa unohtumattoman makumatkan savannin sydämeen.

Savannen maulla on voimakasta persoonallisutta. Siinä yhdistyy tummat marjat, kuten kirsikka ja luumu, sekä mausteiset sävyt, kuten vanilja ja kaneli. Viinin tanniinit ovat pehmeät ja tasapainoisen hapokkuuden ansiosta sen pitkä jälkimaku jää vivahtamaan suuhun hetkittäin lämpimän maan hengähdyksenä.

Kun nostat lasin nenällesi, Savannen vapauttaa lumoavan arominsa. Sen tuoksussa voi aistia intensiivisiä maanläheisiä sävyjä, kuten nahkaa ja metsän tuoksua. Tämä tekee viinistä hienostuneen ja houkuttelevan valinnan niille, jotka arvostavat luontevaa viehätystä ja eksotiikkaa.

Savannen on mahtava kumppani monenlaiselle ruoalle. Se sopii erityisen hyvin punaisen lihan, kuten pihvin, karitsan tai villin riistan, kanssa. Viinin täyteläinen maku pureutuu herkullisesti lihan kuituihin ja sen mausteiset sävyt täydentävät ruoan aromia. Lisäksi savannen sopii mainiosti juustoille, erityisesti voimakkaammille ja mausteisemmille juustoille.

Paras tapa nauttia Savannen on tarjoilla se viilennettynä. Annostele viini lasiin noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut tulevat parhaiten esiin. Ruoanlaiton yhteydessä voit myös käyttää tätä viiniä marinointiin tai ruoanlaitossa, sillä se tuo makua ja monipuolisuutta eri ruokalajeihin.

Savannen on valinta niille, jotka etsivät kesyttämätöntä ja herkullista makukokemusta Afrikan savannin inspiroimana. Anna tämän ainutlaatuisen viinin viedä sinut mukanansa unohtumattomalle ruokamatkalle.

Täältä voit helposti tilata Savannen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.