Siirry pääsisältöön
Svartbergets Fjällbryggeri Onyx
Täältä voit helposti tilata Svartbergets Fjällbryggeri Onyx lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Svartbergets Fjällbryggeri Onyx

Ruotsi Jämtlands länÅre kommun Purkki 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Svartbergets Fjällbryggeri Onyx

Svartbergets Fjällbryggeri Onyx on huippulaadukas olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja herkullisen makukokemuksen. Tämä olut on valmistettu rakkaudella ja ammattitaidolla käyttäen ainoastaan parhaita raaka-aineita.

Härkomst - Svartbergets Fjällbryggeri Onyxin juuret juontavat pohjoisiin maisemiin, jossa raikas ilma, keskiyön aurinko ja puhtaat vedet luovat täydellisen kasvualustan oluen valmistukselle. Olut kantaa mukanaan vuoristojen voimaa ja pohjoisen luonnon kauneutta.

Smak - Svartbergets Fjällbryggeri Onyxin ainutlaatuinen maku täyttää suusi runsailla aromeilla ja tasapainoisella intensiteetillä. Tumman maltainen pohja yhdistyy taitavasti paahteisiin ja karamellisiin vivahteisiin. Olut houkuttelee jälkimakua, joka jää jälkeesi vielä pitkään sen nauttimisesta.

Doft - Svartbergets Fjällbryggeri Onyxin tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Sen maltaiset ja paahteiset sävyt sekoittuvat taitavasti hedelmäisiin ja mausteisiin vivahteisiin. Jo pelkkä oluen haistaminen herättää mielikuvia pohjoisen luonnon raikkaudesta ja puhtauden tunteesta.

Mat och serveringstemperatur - Svartbergets Fjällbryggeri Onyx sopii täydellisesti ruokailun yhteyteen. Sen täyteläinen maku ja moniulotteisuus korostavat hienosti erilaisia ruokalajeja. Nauti tätä olutta juustojen, tumman suklaan, grillattujen liharuokien tai paahdettujen juuresten kanssa.

Suosittelemme nauttimaan Svartbergets Fjällbryggeri Onyxia viilennettynä noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen rikkaita makuja ja antaa sille parhaan mahdollisen jäännössokerin tasapainon.

Svartbergets Fjällbryggeri Onyx on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia ainutlaatuisesta ja laadukkaasta oluesta, joka heijastaa pohjoisen luonnon kauneutta ja voimaa. Kokeile tätä upeaa olutta ja anna sen viedä sinut mukaansa huippukokemukseen.

Täältä voit helposti tilata Svartbergets Fjällbryggeri Onyx lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.