Siirry pääsisältöön
Bearded Rabbit Brewery Bunny Hopped Into the Haze
Täältä voit helposti tilata Bearded Rabbit Brewery Bunny Hopped Into the Haze lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bearded Rabbit Brewery Bunny Hopped Into the Haze

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Bearded Rabbit Brewery Bunny Hopped Into the Haze

Bearded Rabbit Brewery Bunny Hopped Into the Haze on huippuluokan olut, joka yhdistää perinteisen suomalaisen olutkulttuurin ja nykyaikaisen käsityöoluen valmistuksen. Tämä uteliaan pupun inspiroima panimo tarjoaa hämmästyttävän elämyksen jokaiselle oluen ystävälle.

Tämä erityinen olut, Härkomst, erottuu joukosta ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Ensinnäkin, sen maussa vallitsee raikkaus ja tasapaino, joka saa aistit heräämään eloon. Härkomstin maussa voi aistia rikkaan hedelmäisyyden, jossa trooppiset ja sitrusmaiset sävyt sekoittuvat täydellisesti. Sen tasapainoinen humalointi takaa miellyttävän loppumaun ja tekee tästä oluesta täysin koukuttavan.

Härkomstin tuoksu on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Se tarjoaa huumaavan yhdistelmän raikasta sitrusta ja trooppisia hedelmiä, jotka saavat suun herahtamaan vettä jo ennen ensimmäistä siemaisua. Tämä olut kutsuu sinut mukaan tuoksunsa kautta ja valmistaa aistisi nauttimaan tästä herkullisesta juomasta.

Härkomst sopii täydellisesti monenlaiseen ruokailuun ja ruokalajeihin. Sen raikas ja hedelmäinen maku tekee siitä oivan valinnan kevyiden salaattien, grillattujen kalojen ja mausteisten curryruokien seuraksi. Se myös täydentää hyvin juustolautasta ja sopii mainiosti maltaiden ja suklaan kumppaniksi jälkiruokapöydässä. Tämä monipuolisuus tekee Härkomstista täydellisen valinnan niin illanistujaisiin kuin gourmet-illallisillekin.

Suosittelemme nauttimaan Härkomst-oluen viilennettynä noin 5-8 asteessa. Tässä lämpötilassa sen mausteiset ja hedelmäiset maut tulevat pehmeämmin esiin ja tarjoavat miellyttävän makukokemuksen. Voit nauttia tämän herkullisen oluen suoraan pullosta tai kaataa sen kauniiseen lasiin, jolloin pystyt ihailemaan sen utuista ja houkuttelevaa ulkonäköä.

Bearded Rabbit Brewery Bunny Hopped Into the Haze - Härkomst tarjoaa ainutlaatuisen ja korkealaatuisen olutelämyksen kaikille oluen ystäville. Sen raikas maku, koukuttava tuoksu ja monipuolinen käyttötarkoitus tekevät siitä täydellisen valinnan mihin tahansa tilanteeseen. Anna uteliaan pupun johdattaa sinut maailmaan, jossa oluen nauttiminen on aina elämys.

Täältä voit helposti tilata Bearded Rabbit Brewery Bunny Hopped Into the Haze lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.