Siirry pääsisältöön
Duckpond Louie
Täältä voit helposti tilata Duckpond Louie lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Duckpond Louie

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
42%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Duckpond Louie

Duckpond Louie on herkullinen ja ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa elämyksen suoraan luonnosta. Tämä ainutlaatuinen siideri tulee suoraan ankkojen oman lampikompleksin sydämestä. Sen ainutlaatuinen alkuperä takaa laadun ja autenttisuuden, joka erottaa sen muista siidereistä markkinoilla.

Duckpond Louien maku on raikas ja tasapainoinen, jossa voit maistaa raikkaita omenan sävyjä. Sen hienovarainen makeus ja kevyt happamuus tekevät siitä miellyttävän juoman jokaiselle siiderin ystävälle. Duckpond Louien tuoksu on herkullisen hedelmäinen, joka houkuttelee aistit jo ensimmäisestä haistamisesta.

Tämän eksklusiivisen tuotteen nauttimiseen löytyy monia unohtumattomia hetkiä. Duckpond Louie tarjoaa täydellisen kumppanin ruoka- ja juomaillallisille ystävien tai perheen kanssa. Voit nauttia siitä sellaisenaan tai kokeilla sitä myös erilaisten ruokien kanssa. Sen monipuolisuus ja harmoninen maku sopivat erinomaisesti kalaruokien, salaattien ja kevyiden välipalojen kanssa. Voit myös nauttia Duckpond Louieta jääkylmänä tai huoneenlämpöisenä, ihan oman mieltymyksesi mukaan.

Duckpond Louieta arvostetaan paitsi sen ainutlaatuisen maun vuoksi, myös sen perinteikkäästä tuotantoprosessista. Tuote valmistetaan huolellisesti ja käsinpoimittuja omenoita käyttäen, mikä varmistaa korkean laadun ja aromin säilymisen jokaisessa pullossa.

Duckpond Louie on täydellinen valinta kaikille niille, jotka arvostavat aidosti raikkaita ja laadukkaita siidereitä. Olipa kyseessä illanvietto ystävien kanssa, romanttinen illallinen kahden kesken tai rentoutumista hetki luonnossa, Duckpond Louie tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen jokaiseen tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Duckpond Louie lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.