Siirry pääsisältöön
Benchwarmers Prima Pils Öresunds Ångbryggeri
Täältä voit helposti tilata Benchwarmers Prima Pils Öresunds Ångbryggeri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Benchwarmers Prima Pils Öresunds Ångbryggeri

Ruotsi Skåne länHelsingborgs stad Purkki 330 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Benchwarmers Prima Pils Öresunds Ångbryggeri

Benchwarmers Prima Pils on tuote, joka herättää mielihyvää hetkestä, jolloin sen korkki avataan ja ensimmäinen tuoksu leijailee ilmoille. Tämä ruotsalaisen Öresunds Ångbryggeri -panimon valmistama pilsner on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuisia oluita ja aitoja makuja.

Tämän tyylikkään oluen taustalla on perinteinen valmistustapa ja huolella valitut raaka-aineet. Benchwarmers Prima Pils on saanut inspiraationsa tsekkiläisestä pilsneristä, mutta se on suunniteltu miellyttämään vaativampaakin oluen ystävää. Olutmestari on löytänyt täydellisen tasapainon maltaan ja humalan välillä, luoden oluen, joka on puhdas, raikas ja samettisen pehmeä.

Pilsnerille tyypillinen kultainen väri ja runsas vaahtokruunu antavat jo viitteitä siitä, mitä on tulossa. Benchwarmers Prima Pils tarjoaa hienostuneen ja raikkaan maun, jossa erottuvat maltainen makeus ja humalan pirteä katkero. Olut jättää suuhun pitkään kestävän ja miellyttävän jälkimaun, joka houkuttelee ottamaan jokaisen uuden kulauksen.

Benchwarmers Prima Pils sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se toimii myös loistavana kumppanina monille ruokalajeille. Sen raikkaus ja tasapaino tuovat suupalojen maut esiin ja jättävät tilaa uusille makuyhdistelmille. Kokeile sitä vaalean kalan, grillatun lihan tai pehmeiden juustojen seurana, ja anna sen herättää aistisi eloon.

Olut kannattaa tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät oikeuksiinsa. Voit myös kokeilla sitä hieman lämpimämpänä, noin 12-14 asteessa, jolloin sen aromit tulevat vieläkin paremmin esiin. Olut sopii erinomaisesti niin rentoihin iltoihin ystävien kanssa kuin juhlaviin hetkiin, joissa halutaan nostaa malja laadukkaalle oluelle.

Benchwarmers Prima Pils tarjoaa sinulle elämyksen, joka on täynnä perinteistä käsityöläisoluen charmia ja modernin olutmestaruuden taitoa. Tutustu tähän upeaan olueen ja anna sen viedä sinut mukanaan maailmaan, jossa maku ja laatu ratkaisevat.

Täältä voit helposti tilata Benchwarmers Prima Pils Öresunds Ångbryggeri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.