Siirry pääsisältöön
Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022

Uusi-Seelanti Marlborough Sauvignon blanc Pullo 375 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022

Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 on upea valinta tuoreesta ja raikkaasta valkoviinistä pitäville. Tämä viini tulee ryhdikkäästä Stoneleigh-viinitilalta Uuden-Seelannin Marlboroughin laaksosta, joka tunnetaan maailmanluokan viljelymaastaan.

Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 erottuu joukosta maistuvalla ja moniulotteisella makuprofiilillaan. Siinä on raikas sitrushedelmien ja eksoottisen passionhedelmän aromi, joka antaa sille raikkaan ja eloisuutta täynnä olevan luonteen. Tämä viini on täydellinen valinta niille, jotka nauttivat rikkaista ja voimakkaista makuista.

Sen lisäksi, että Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 tarjoaa ihastuttavia makuja, se myös tuoksuu herkulliselta. Viinin aromaattinen luonne täydentää sen makuprofiilia antaen sille houkuttelevan ja hienostuneen ominaisuuden. Tuoksussa voi aistia raikkaita sitrushedelmiä, yrttisiä sävyjä ja vivahteita trooppisista hedelmistä.

Tämä herkullinen valkoviini sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Se täydentää kevyttä merenelävien ja salaattien tarjoilua tuoden niihin raikkautta ja pirteyttä. Se on myös loistava valinta juustolautaselle tai visiitille grillijuhliin, sillä se pystyy vastaamaan erilaisten ruokien ja makujen vaatimuksiin.

Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 tulee nauttia viilennettynä, jotta sen raikkaus ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Optimaalinen serveringstemperatur on noin 8-10 astetta. Viinin viilennys tekee siitä täydellisen jalokiven kesäpäivän tai mukavan illanvieton kumppaniksi.

Kun nautit Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 -viiniä, saat paljon enemmän kuin vain juoman. Nauti sen moniulotteisesta mausta, houkuttelevasta tuoksusta ja täydellisestä tasapainosta. Tämä viini on täydellinen valinta kokemusten etsijöille, jotka haluavat nauttia parhaista Uuden-Seelannin viinialueen lahjoista.

Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.