Siirry pääsisältöön
Potum Brewery Intergalactic
Täältä voit helposti tilata Potum Brewery Intergalactic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Potum Brewery Intergalactic

Ruotsi Östergötlands länNorrköpings kommun Purkki 440 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Potum Brewery Intergalactic

Potum Brewery Intergalactic - Olut, jossa on taivaallinen alkuperä, ainutlaatuinen maku ja tuoksu sekä täydellisesti sovitettu ruokapari ja tarjoilulämpötila.

Potum Brewery Intergalactic on taivaallisen hyvä olut, joka vie sinut matkalle galaksien halki. Sen ainutlaatuinen ja tyylikäs ulkonäkö kertoo heti, että tämä olut ei ole tästä maailmasta. Kullankeltaisen värin kruunaa rikas ja kermainen vaahto, joka kutsuu sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen.

Herkullinen ja monimutkainen maku tekee tästä oluesta todellisen nautinnon. Härkomst tuo mukanaan tyylikästä mausteisuutta ja hienostunutta maltaisuutta. Jokainen siemaus tarjoaa uusia kerroksia maun kirjoa, joka jättää jäljittelemättömän jälkimaun suuhusi.

Tuoksultaan tämä olut on houkutteleva ja kutsuva. Voit havaita hentoja kukka- ja sitrusaromien vivahteita, jotka täydentävät taidokkaasti oluen makua. Tuoksu on niin hurmaava, että se saa sinut vain haistelemaan lasiasi ennen kuin otat ensimmäisen maistiaisen.

Potum Brewery Intergalactic on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Se on erityisen hyvä pari mausteisille ruuille, kuten aasialaiselle keittiölle tai tulisille meksikolaisille ruoille. Olut myös taituroi ihastuttavasti grillatun lihan kanssa, ja sen mausteinen luonne tasapainottaa täydellisesti mausteisten kastikkeiden ja marinadien voimakkuutta.

Tämän oluen tarjoilulämpötila on tärkeä osa sen nauttimista. Sen täyteläinen maku ja tyylikäs aromi pääsevät parhaiten esiin viileässä lämpötilassa. Suosittelemme tarjoilemaan Potum Brewery Intergalacticia noin 6-8 celsiusasteessa. Tässä lämpötilassa olut säilyttää täysin makunsa ja tuoksunsa, ja se tarjoaa täydellisen tasapainon jokaista siemaa varten.

Potum Brewery Intergalactic on uniikki olut, joka vie sinut matkalle ulkoavaruuteen. Sen tyylikäs ulkonäkö, monimutkainen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä todellisen taivaallisen nautinnon. Nauti tästä oluesta seurassa hyvää ruokaa ja rakkaita ystäviä, ja anna sen kuljettaa sinut uusiin ulottuvuuksiin oluen maailmassa.

Täältä voit helposti tilata Potum Brewery Intergalactic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.