Siirry pääsisältöön
Northern Exposure SKY DIPA
Täältä voit helposti tilata Northern Exposure SKY DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Northern Exposure SKY DIPA

Ruotsi Purkki 330 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Northern Exposure SKY DIPA

Northern Exposure SKY DIPA on vahva, tumma ja ylivoimainen tupla-IPA, jossa on vahva ja rohkea luonne. Tämä herkullinen olut on peräisin pohjoisen valkoisesta ulottuvuudesta ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen.

Northern Exposure SKY DIPA:n alkuperä juontaa juurensa pohjoisiin maisemiin, joissa kylmä ja raikas ilma varjelee luonnon kauneutta. Tämä saa olueen oman erityisen luonteen, jossa raikkaus ja voima yhdistyvät harmonisesti.

Tämän DIPA:n maussa on vahva ja rohkea luonne. Se tarjoaa voimakkaita tunteita ja jännittävää makuelämystä. Sen maltainen runko tukee täydellisesti voimakasta humalointia, joka antaa oluelle syvän ja monimutkaisen makuprofiilin. Voit odottaa tuntevasi vahvan katkeruuden ja hedelmäisten sekä havumetsäisten sävyjen värikkään tanssin suussasi.

Northern Exposure SKY DIPA:n tuoksu on lumoava ja houkutteleva. Se houkuttelee sinut nauttimaan jokaisesta hengityksestä ja tutkimaan sen monimutkaista ainutlaatuisuutta. Voit löytää siitä muistiinpalauttuvia havumetsän tuoksuja, sitrusten kirpeyttä ja eksotiikkaa.

Tämä olut on täydellinen kumppani monenlaiselle ruoalle. Sen voimakas maku ja monitasoinen makuprofiili parantavat vastustamattomasti grillattuja lihoja, tulisia mausteita ja suolaisia juustoja. Voit myös nauttia sitä kypsyneiden hedelmien ja tumman suklaan kanssa, luoden täydellisen makuparin.

Northern Exposure SKY DIPA tulee nauttia oikeassa lämpötilassa, jotta sen maut tulevat parhaiten esiin. Suosittelemme tarjoilemaan sitä 8-12 asteessa, jotta sen aromit ja maut tulevat täydellisesti esille. Näin voit nauttia täysin tämän oluen ainutlaatuisesta makumaailmasta.

Nauti vahvasta, tummasta ja ylivoimaisesta Northern Exposure SKY DIPA:sta ja anna sen viedä sinut seikkailulle pohjoisiin maisemiin!

Täältä voit helposti tilata Northern Exposure SKY DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.