Siirry pääsisältöön
Wapnö Bjällra
Täältä voit helposti tilata Wapnö Bjällra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wapnö Bjällra

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Wapnö Bjällra

Wapnö Bjällra on laadukas ja maukas juusto, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä herkullinen juusto on peräisin Wapnön tilalta, joka sijaitsee Ruotsin idyllisessä maaseudulla. Bjällran valmistaminen perustuu perinteisiin valmistusmenetelmiin ja luomulaatuiseen maitoon, joka takaa juuston puhtaan ja luonnollisen maun.

Bjällra-juusto on keskitäyteläinen ja pehmeä, jossa yhdistyvät hienostuneet aromit ja täyteläinen koostumus. Sen maku on kermainen ja hieman pähkinäinen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan juustotarjottimelle tai herkullisiin juustoleipiin.

Juuston raikas ja miellyttävä tuoksu voi muistuttaa maalaismaisemaa ja luontoa. Se saa veden herahtamaan kielelle ja houkuttelee maistamaan juuston täyteläistä makua.

Bjällra-juusto sopii erinomaisesti erilaisiin ruokailutilanteisiin. Se toimii mainiosti juustotarjottimella erilaisten lisukkeiden, kuten hillojen, pähkinöiden ja tuoreiden marjojen kanssa. Bjällra-juuston kermainen koostumus sulaa suussa ja sen herkulliset aromit täydentävät kaikkia makuyhdistelmiä.

Juuston optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 18-20 astetta, jotta sen maku ja rakenne pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia Bjällra-juustoa sellaisenaan tai lisätä sitä suosikkiresepteihisi, kuten pastaruokiin, salaatteihin tai piiraisiin.

Wapnö Bjällra on täydellinen valinta juuston ystäville, jotka arvostavat korkealaatuista ja makuelämyksellistä tuotetta. Sen herkulliset maut ja raikas tuoksu tekevät siitä kiistattoman voittajan ruokapöydässä. Kokeile Bjällra-juustoa ja anna sen viedä sinut maaseudun rauhaan ja perinteiden maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Wapnö Bjällra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.