Siirry pääsisältöön
Lynx Petite Sirah Zinfandel 2021
Täältä voit helposti tilata Lynx Petite Sirah Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lynx Petite Sirah Zinfandel 2021

YHDYSVALLAT Kalifornien Petite sirahZinfandel Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.9g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Petite sirah, Zinfandel

Om Lynx Petite Sirah Zinfandel 2021

Lynx Petite Sirah Zinfandel 2021 on ainutlaatuinen viinivalinta kaikille viinin ystäville. Tämä uskomaton sekoitus tuo yhteen kaksi suosittua rypälelajiketta, Petite Sirahin ja Zinfandelin, luoden intensiivisen ja monikerroksisen makuelämyksen.

Tämän viinin alkuperä on yhtä kiehtova kuin sen maku. Se on valmistettu parhaista rypäleistä, jotka on huolellisesti kerätty erityisesti valikoituja viinitarhoja. Tämä takaa korkealaatuisen ja tasapainoisen lopputuloksen.

Kun maistat Lynx Petite Sirah Zinfandelia, koet heti sen täyteläisen ja voimakkaan maun. Kypsät tummat marjat, kuten luumut ja mustikat, nousevat esiin ensimmäisestä maistelusta lähtien. Lisäksi voit odottaa herkullisia mausteisia ja pippurisia sävyjä, jotka täydentävät tämän viinin moniulotteista makuprofiilia.

Viinin tuoksu täyttää aistisi heti avaamisen jälkeen. Siinä on vivahteita vaniljasta ja tummista kirsikoista, jotka sekoittuvat hienovaraisesti savuisiin ja mausteisiin sävyihin. Tämä tyylikäs ja houkutteleva tuoksu vihjaa viinin monimutkaisuudesta ja hienostuneisuudesta.

Lynx Petite Sirah Zinfandelia voidaan nauttia sellaisenaan tai se sopii täydellisesti monien ruokien kanssa. Sen intensiivinen maku ja runsas tanniinisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan grillattujen liharuokien, riistan ja pitkään kypsytettyjen juustojen seuraksi.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jolloin sen maut pääsevät täysimääräisesti esille. Voit myös kokeilla viilennystä hieman alle huoneenlämpötilan, jos haluat nostaa esiin viinin raikkaampia sävyjä.

Lynx Petite Sirah Zinfandel 2021 on ehdottomasti valinta niille, jotka arvostavat laadukasta viiniä ja haluavat kokea jotain uutta ja jännittävää. Sen ainutlaatuinen makuprofiili ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen lisän illalliselle, juhlien tarjoiluun tai rentoon hetkeen hyvässä seurassa.

Täältä voit helposti tilata Lynx Petite Sirah Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.