Siirry pääsisältöön
Ekerö Brygghus PALE
Täältä voit helposti tilata Ekerö Brygghus PALE lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ekerö Brygghus PALE

Ruotsi Stockholms länEkerö kommun Purkki 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Ekerö Brygghus PALE

Ekerö Brygghus PALE on laadukas ja ainutlaatuinen olut, jonka juuret ulottuvat Ekerön saarelle, Ruotsiin. Tämä olut tarjoaa herkullisen yhdistelmän täyteläistä makua ja raikasta tuoksua.

Härkomst-osiolla haluamme kertoa Ekerö Brygghus PALEn syntytarinan. Tämä olut on valmistettu intohimolla ja kunnianhimoisella taidolla Ekerön saarella, jossa paikalliset panimomestarit ovat kehittäneet tämän ainutlaatuisen reseptin. Voit maistaa Ekerö Brygghus PALEn ja kokea tämän pienen saaren taian, joka on sekoitus arvostettua perinnettä ja innovatiivista panimotaidetta.

Smak och Doft -osiossa haluamme korostaa Ekerö Brygghus PALEn vahvaa ja monipuolista makua. Tämä olut yhdistää rohkeasti maltaisen makeuden ja humalan raikkauden, antaen sinulle täyteläisen ja tasapainoisen maistelukokemuksen. Lisäksi sen raikas tuoksu herättää aistejasi ja houkuttelee sinua maistamaan tätä ainutlaatuista olutta.

Mat och serveringstemperatur -osiossa haluamme tarjota sinulle inspiraatiota ruokapareille ja oikealle tarjoilulämpötilalle. Ekerö Brygghus PALE on erinomainen valinta monenlaisten ruokien kanssa. Voit nauttia sitä grillattujen liharuokien, merenelävien tai suolaisten juustojen rinnalla. Tämä olut täydentää ruokaelämyksesi antamalla sille upean mausteisen potkun. Muista nauttia se oikeassa tarjoilulämpötilassa, noin 8-10 asteessa – näin saat kaikista parhaan makuelämyksen.

Ekerö Brygghus PALE on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa herkullisen makuelämyksen ja tutustuttaa sinut Ekerön saaren rikkaaseen perinteeseen. Nauti tämän oluen monipuolisuudesta ja anna sen täydentää ruokaelämyksiäsi.

Täältä voit helposti tilata Ekerö Brygghus PALE lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.