Siirry pääsisältöön
Tempel Brygghus Jante
Täältä voit helposti tilata Tempel Brygghus Jante lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tempel Brygghus Jante

Ruotsi Uppsala länUppsala kommun Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Tempel Brygghus Jante

Tempel Brygghus Jante - Intro

Tempel Brygghus Jante on suomalainen käsityöpanimo, joka tarjoaa ylpeänä herkullisen olutvalikoiman. Tämä erityinen tuote, Tempel Brygghus Jante, erottuu joukosta monien ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Härkomst:

Tempel Brygghus Jante valmistetaan tinkimättömällä taidolla ja intohimolla suomalaisessa käsityöpanimossa. Jokainen pullo täyttää suomalaisen panimotaiteen korkeimmat standardit ja hehkuttaa perinteitämme. Jante on ylpeästi suomalainen tuote, joka kantaa suomalaista juurevuutta ja ammattitaitoa.

Smak:

Tempel Brygghus Jante tarjoaa herkullisen ja monipuolisen makuelämyksen. Tämä olut yhdistää suomalaisten metsien hienot aromit sekä taidokkaasti valitut maltaat ja humalat. Sen voimakas maku ja tasapainoinen katkeruus tyydyttävät oluen ystävien makunystyrät ja jättävät pitkäkestoisen miellyttävän jälkimaun.

Doft:

Tempel Brygghus Jante levittää voimakasta ja houkuttelevaa tuoksua, joka herättää aistit. Sen raikkaat ja luonnolliset metsämäiset tuoksut yhdistyvät taidokkaasti maltaiden ja humalien aromien kanssa, luoden kutsuvan ja miellyttävän tuoksukokemuksen.

Mat och serveringstemperatur:

Tempel Brygghus Jante on erityinen olut, joka sopii täydellisesti nautittavaksi monien ruokien kanssa. Sen monipuolisuus ja vahva maku täydentävät erityisesti grillattuja lihoja, juustoja, voimakkaita kastikkeita ja muita täyteläisiä ruokia. Suosittelemme tarjoamaan tämän oluen viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maku pääsevät täydellisesti oikeuksiinsa.

Tempel Brygghus Jante vangitsee suomalaisen käsityöpanimoiden taian ja perinteen pullonsa sisään. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä suomalaista taidokkuutta, vahvaa makua ja houkuttelevaa tuoksua tekee siitä täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville. Astu mukaan maistamaan suomalaista panimokulttuuria Tempel Brygghus Janten kera!

Täältä voit helposti tilata Tempel Brygghus Jante lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.