Siirry pääsisältöön
Potum Brewery Oceans
Täältä voit helposti tilata Potum Brewery Oceans lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Potum Brewery Oceans

Ruotsi Östergötlands länNorrköpings kommun Purkki 440 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Potum Brewery Oceans

Potum Brewery Oceans on laadukas olut, joka kutsuu sinut matkalle merien syvyyksiin. Olut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, joiden alkuperä ja laatu takaavat ainutlaatuisen makuelämyksen.

Härkomst: Potum Brewery Oceans on valmistettu perinteitä kunnioittaen, käyttäen laadukkaita ainesosia ja pitäen huolta ympäristöstä. Tämä olut kutsuu sinut mukaan merelliselle seikkailulle, jossa meren raikkaus ja vehreät sävyt yhdistyvät täydelliseen harmoniaan.

Smak: Potum Brewery Oceansin maku on intensiivinen ja moniulotteinen. Sen syvä aromaattisuus ja kevyt humalointi tarjoavat tasapainoisen ja nautinnollisen makukokemuksen. Oluet valmistetaan perinteisellä menetelmällä, joka takaa niiden luontaisen raikkauden ja täyteläisyyden.

Doft: Potum Brewery Oceansin tuoksu on herkullisen merellinen. Sen raikas ja houkutteleva tuoksu vie sinut välittömästi meren rantaan, aaltojen kohinaan ja merituulen tuoksuun. Tämä olut herättää aisteja ja kutsuu sinut sukeltamaan syvälle meren salaisuuksiin.

Mat och serveringstemperatur: Potum Brewery Oceans sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraa aterialle. Sen raikas ja täyteläinen maku täydentää erityisesti mereneläviä, grillattua kalaa tai vaaleaa lihaa. Olut tulisi tarjoilla viilennettynä noin 6–8 asteen lämpötilassa, jotta sen maku ja aromi pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Potum Brewery Oceans on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat meren tuoksua ja makua. Sen ainutlaatuinen ja huolella valittu tyyli varmistaa, että jokainen siemaus vie sinut syvälle merelliseen tunnelmaan. Ota mukaan pullo Potum Brewery Oceansia ja uppoudu meren elämää täynnä olevaan makuelämykseen.

Täältä voit helposti tilata Potum Brewery Oceans lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.