Siirry pääsisältöön
Mariestads Export
Täältä voit helposti tilata Mariestads Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mariestads Export

Ruotsi Ludvika kommunDalarnas län Pullo 500 ml 5.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Mariestads Export

Mariestads Export on ruotsalainen olut, joka täyttää vaativankin oluen ystävän odotukset. Tämä erinomainen olut tulee Ruotsin Mariestadista ja kantaa ylpeänä paikallista perinnettä ja osaamista. Mariestads Export on täyteläinen ja vahva olut, joka tarjoaa herkullisen maun ja nautinnollisen olutkokemuksen.

Mariestad Exportin maku on täynnä syvyyttä ja monimuotoisuutta. Siinä yhdistyvät maltainen makeus, raikas humalointi ja hienostunut hiilihappoisuus. Olut jättää jälkimaun, joka on tasapainoinen ja miellyttävä. Mariestads Exportin tyylikäs maku tekee siitä täydellisen valinnan niin ruokapöytään kuin rentoihin illanistujaisiinkin.

Mariestads Exportin tuoksussa voit aistia maltaita, karamellia ja hienoja hedelmäisiä sävyjä. Se houkuttelee sinut lähemmäksi ja herättää kiinnostuksesi sen ainutlaatuista makua kohtaan. Tämän oluen tuoksu on miellyttävän voimakas, mutta samalla hienostunut ja tasapainoinen.

Mariestads Export sopii erinomaisesti erilaisten ruokien seuraksi. Voit nauttia sitä esimerkiksi grillatun lihan, pizzan tai juustojen kera. Olut täydentää ruokien makumaailmaa ja tarjoaa uudenlaisia makuelämyksiä. Mariestads Exportin vahvuuden ansiosta se sopii myös yksinään nautittavaksi, kun haluat nautiskella hetkestä ja rentoutua.

Mariestads Export tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa oluen parhaat maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Jäähdytetty olut tarjoaa viilentävän ja virkistävän kokemuksen, jossa jokainen huikka on täynnä makuelämyksiä.

Mariestads Export on valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja maistuvaa olutta. Se tarjoaa täyteläisen maun, herkullisen tuoksun ja monipuolisen käytön ruokien kanssa. Mariestads Export on olut, joka tyydyttää kaikki oluentuntijankin toiveet ja tarjoaa ikimuistoisia hetkiä nautinnon parissa.

Täältä voit helposti tilata Mariestads Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.