Siirry pääsisältöön
Duckpond Don Don DIPA
Täältä voit helposti tilata Duckpond Don Don DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Duckpond Don Don DIPA

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
66%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Duckpond Don Don DIPA

Duckpond Don Don DIPA on laadukas ja maistuva käsityöolut, joka ihastuttaa jokaisen oluen ystävän makunystyröitä. Sen voimakas ja täyteläinen maku tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat rohkeita ja intensiivisiä oluita.

Don Don DIPA on valmistettu parhaista raaka-aineista ja sen perustana on amerikkalainen IPA-oluttyyli. Se on kaksinkertaisesti humaloitu sekä kuivahumaloitu, mikä antaa sille syvän ja moniulotteisen maun. Tämän DIPA:n maku on runsas ja hedelmäinen, jossa maistuvat trooppiset hedelmät, sitrus ja havut.

Sen voimakas humalan tuoksu leviää pehmeästi nenään ja herättää aistit heti ensisipaisulla. Duckpond Don Don DIPA:n rikas aromi tarjoaa täydellisen yhdistelmän sitruksisia, trooppisia ja havumaisia tuoksuja.

Don Don DIPA sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi suuremmalle annoskoolle ja vahvoille mauille. Sen intensiivinen luonne ja täyteläinen maku sopivat erityisen hyvin raskaampien liharuokien, kuten grillattujen pihvien, rasvaisten juustojen ja mausteisten ruokien kanssa.

Suosittelemme nauttimaan Duckpond Don Don DIPA:n viilennettynä noin 8-10°C, jotta sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin. Tämä lähes 9% vahva olut tarjoaa parastaan hieman viileämpänä, jolloin sen mausteiset ja hedelmäiset sävyt tulevat hienosti esille.

Päästä mielikuvituksesi valloilleen Duckpond Don Don DIPA:n parissa ja nauti tämän taidokkaasti valmistetun oluen ainutlaatuisista vivahteista. Olutelämyksenä se tarjoaa rohkeaa tyyliä, jollaista et ole ennen kokenut. Kutsu ystävät koolle ja nauttikaa tästä ainutlaatuisesta ja herkullisesta oluesta yhdessä!

Täältä voit helposti tilata Duckpond Don Don DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.