Siirry pääsisältöön
Brekeriet Beer Gone West
Täältä voit helposti tilata Brekeriet Beer Gone West lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brekeriet Beer Gone West

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Purkki 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Brekeriet Beer Gone West

Brekeriet Beer Gone West on käsityöolut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä ruotsalainen olutpanimo on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista oluistaan, ja Gone West ei ole poikkeus. Tämä olut on nimetty länteen viittaavalla nimellään, ja se todella vie maun uusille seikkailuille.

Gone Westin alkuperä juontaa juurensa Ruotsin länsirannikolle, jossa meren tuulahdukset antavat oluelle sen raikkaan luonteen. Sen maku on täynnä pirteitä sitrushedelmiä, jotka tulevat esiin jo ensimmäisestä siemauksesta. Lisäksi voit aistia kevyitä trooppisia hedelmiä ja havumetsän tuoksua, jotka tekevät tästä oluesta todellisen makumatkan.

Gone Westillä on myös voimakas ja houkutteleva tuoksu, joka avautuu heti, kun avaat pullon. Sitruunankuori, greippi ja eksoottiset hedelmät täyttävät ilman makealla ja raikkaalla aromilla. Tämä olut herättää aistit eloon pelkällä tuoksullaan.

Brekerietin Beer Gone West sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää hyvin kevyitä salaattiruokia ja mereneläviä, kuten äyriäisiä ja grillattua kalaa. Lisäksi se sopii erinomaisesti mausteisille ruoille ja juustoille, jotka kaipaavat raikasta vastapainoa.

Paras tapa nauttia Beer Gone West on tarjoilla se viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen monipuolisia makuja ja tekee siitä täydellisen virkistävän juoman.

Brekeriet Beer Gone West on valinta sinulle, joka haluat kokea ainutlaatuisen ja raikkaan olutelämyksen. Anna tämän länsirannikon inspiroiman oluen viedä sinut uusiin makuvaihtoehtoihin ja hyödynnä sen monipuolisuutta erilaisten ruokien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Brekeriet Beer Gone West lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.