Siirry pääsisältöön
Beersmiths Sunny Bunny
Täältä voit helposti tilata Beersmiths Sunny Bunny lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beersmiths Sunny Bunny

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 500 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Beersmiths Sunny Bunny

Beersmiths Sunny Bunny on aurinkoinen ja raikas olut, jossa on vahva perinteinen suomalainen mausteinen maku. Olut on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja seuraten perinteisiä suomalaisia oluenvalmistusmenetelmiä.

Sunny Bunnyn syntymäpaikka on nimeltään Härkomst, pieni rauhallinen kylä Suomen sydämessä. Tämä kylä on tunnettu ainutlaatuisista mausteistaan, jotka antavat Sunny Bunnylle sen erityisen ja herkullisen maun. Sunny Bunnyn mausteinen maku on täydellinen valinta niille, jotka haluavat maistaa autenttista suomalaista olutta.

Sunny Bunnyn doft on raikas ja houkutteleva. Sen hienostunut ja tasapainoinen aromi houkuttelee aistisi heti ensimmäisestä tuoksusta alkaen. Olutta kuvataan usein sitruunaisen ja yrttisen tuoksuvaksi, mikä tuo mieleen kesäisen aamun metsässä.

Tämä olut sopii erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa. Sen mausteinen maku täydentää täydellisesti grillattuja lihoja, kuten porsasta tai karitsaa. Olut sopii myös mainiosti mausteisten kalaruokien, kuten graavisuolatun lohen tai savustetun siian, seuraksi. Lisäksi Sunny Bunnyn raikas maku sopii täydellisesti aasialaisten ruokien, kuten thaimaalaisen kanacurryn tai kiinalaisten kevätrullien, kumppaniksi.

Sunny Bunnya suositellaan nautittavaksi viilennettynä noin 6-8 asteessa. Tässä lämpötilassa olut herättää kaikki sen hienot maut ja aromit parhaiten esiin. Voit nauttia tästä upeasta oluesta ystävien kanssa rentoutuen terassilla tai grillaillen lämpimänä kesäiltana.

Beersmiths Sunny Bunny on täydellinen valinta niille, jotka haluavat maistaa autenttista ja korkealaatuista suomalaista olutta. Sen hienostunut maku ja raikas doft tarjoavat unohtumattoman olutkokemuksen. Nauti Sunny Bunnya hyvässä seurassa ja saat helposti aikaan aurinkoisen tunnelman ilman huolen häivääkään.

Täältä voit helposti tilata Beersmiths Sunny Bunny lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.