Siirry pääsisältöön
AKiA Take It Easy / Make It Easy
Täältä voit helposti tilata AKiA Take It Easy / Make It Easy lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

AKiA Take It Easy / Make It Easy

Ruotsi Kungsbacka kommunHallands län Purkki 440 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om AKiA Take It Easy / Make It Easy

AKiA Take It Easy / Make It Easy on alkoholiton juoma, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän herkullista makua ja rentouttavaa tunnelmaa. Sen ainutlaatuinen alkoholiton resepti on suunniteltu sopimaan kaikkiin tilanteisiin, olipa kyseessä rento illanvietto ystävien kesken tai virkistävä juoma arjen kiireiden keskellä.

Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur - AKiA Take It Easy / Make It Easy tarjoaa ilahduttavaa monimuotoisuutta palvelualalla. Valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista, tämä juoma on tarkoitettu nautittavaksi sellaisenaan tai se voi toimia loistavana pohjana cocktaileille. Takana on monivivahteinen maku, joka koostuu luonnollisista hedelmistä ja yrteistä. Koostumus on täyteläinen, mutta kevyt, joten se tyydyttää makunystyrät ilman liiallista makeutta.

AKiA Take It Easy / Make It Easy -juomaa leimaa myös sen herkullinen tuoksu, joka kutsuu sinut tutustumaan sen ainutlaatuiseen makumaailmaan. Tuoksussa voit erottaa raikkaita sitrushedelmiä, pehmeitä kukkia ja pienen mausteisen säväyksen, joka antaa sille sopivan syvyyden.

Juoman monikäyttöisyys avaa lukemattomia mahdollisuuksia sen nauttimiseen. Se sopii täydellisesti seuraksi kevyille välipaloille ja alkupaloille, kuten kala- ja äyriäisherkuille, salaateille ja tuoreille hedelmille. AKiA Take It Easy / Make It Easy on myös täydellinen kumppani rennoille grillausilloille, jossa sen raikas makuprofiili korostaa ruoan luonnollisia makuja.

Paras nautintotapa AKiA Take It Easy / Make It Easy -juomalle on varmistaa sen oikea palvelulämpötila. Tarjoile se viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maku ja tuoksu pääsevät täyteen potentiaaliinsa, ja nauttimiskokemus on täydellinen.

Olipa kyseessä rento iltapäivä ystävien seurassa tai rentouttava hetki oman itsesi kanssa, AKiA Take It Easy / Make It Easy tarjoaa herkullisen ja virkistävän vaihtoehdon alkoholittomaan juomiseen. Sen monipuolinen maku ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja nautinnollista juomakokemusta ilman alkoholia.

Täältä voit helposti tilata AKiA Take It Easy / Make It Easy lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.