Siirry pääsisältöön
Go to helles
Täältä voit helposti tilata Go to helles lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Go to helles

Ruotsi Värmlands länKarlstads kommun Purkki 330 ml 5.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Go to helles

Go to helles on oluttyyppi, joka tunnetaan raikkaudestaan ja pehmeästä maltillisuudestaan. Sen kotipaikka on Saksa, jossa tämä perinteinen olut on pitkään ollut suosittu juoma. Go to hellesin ainutlaatuinen maku ja tuoksu muodostuvat huolellisesti valikoiduista raaka-aineista ja pitkästä kypsytysprosessista.

Go to hellesin maku on tasapainoinen ja maltainen, jossa voi aistia hentoa voin ja leivän makua. Sen lempeä humalointi antaa juomalle raikkautta ja keveyttä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia kevyemmästä ja helposti juotavasta oluesta.

Go to hellesin tuoksu on hienostunut ja houkutteleva, jossa voi aistia viljaisia ja maltaisia vivahteita. Se houkuttelee juomaan ja antaa vihjeitä sen pehmeästä ja miellyttävästä luonteesta.

Go to helles sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää monia ruokalajeja. Sen pehmeä maltillisuus ja raikas luonne tasapainottavat hyvin esimerkiksi kevyempiä kalaruokia, salaatteja ja kasvisruokia. Go to hellesin parhaita puolia voi korostaa tarjoamalla sen viileänä, noin 7-9 asteessa.

Go to helles on valinta niille, jotka arvostavat keveyttä, tasapainoisuutta ja perinteitä oluessa. Sen hienostunut maku, herkullinen tuoksu ja monipuolinen käyttömahdollisuus tekevät siitä täydellisen valinnan niin olutharrastajille kuin satunnaisille oluen ystäville. Anna itsesi viedä Saksan olutperinteiden maailmaan ja tutustu Go to hellesin ainutlaatuiseen nautintoon.

Täältä voit helposti tilata Go to helles lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.