Siirry pääsisältöön
Côtes-du-Rhône  2019
Täältä voit helposti tilata Côtes-du-Rhône 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Côtes-du-Rhône 2019

Ranska RhonedalenCôtes du Rhône GrenacheMourvèdreSyrah Pullo 750 ml 15% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Grenache, Mourvèdre, Syrah

Om Côtes-du-Rhône 2019

Côtes-du-Rhône 2019 on ranskalainen punaviini, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen viinin ystäville. Tämän viinin alkuperä on Rhônen laakso, joka tunnetaan maailmanluokan viinien tuotantoalueena. Côtes-du-Rhône 2019: n ilmeikkäät maut ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta viinistä.

Côtes-du-Rhône 2019: n maku on täyteläinen ja monipuolinen, jossa on tummia marjoja, kypsää kirsikkaa ja kevyitä mausteita. Sen tanniinit ovat pehmeitä ja tasapainoisia, mikä tekee siitä erittäin miellyttävän juoda. Lisäksi sen keskipitkä jälkimaku jättää suuhun raikkaita hedelmäisiä vivahteita, jotka jatkavat viinin nauttimista vielä pitkään.

Tämän viinin houkutteleva tuoksu kietoo sinut sisäänsä heti ensimmäisestä hengityksestä. Sen päärynäiset nuotit, hillotut kirsikat ja kevyet mausteet luovat miellyttävän ja houkuttelevan aromin.

Côtes-du-Rhône 2019 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen monipuolisuus mahdollistaa sen yhdistämisen esimerkiksi pastan, grillattujen lihojen, juustojen ja tumman suklaan kanssa. Viinin täyteläisyys ja keskipitkä hapokkuus korostavat ruokien makuja ja tekevät niistä vieläkin herkullisempia.

Tämän upean viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jolloin sen maut ja tuoksut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Muista dekantoida viini noin puoli tuntia ennen tarjoilua, jotta sen aromit ja maut pääsevät kehittymään vieläkin paremmin.

Côtes-du-Rhône 2019 on todellinen herkku kaikille viinin ystäville. Sen ainutlaatuinen alkuperä, maistuvat maut, houkuttelevat tuoksut ja monipuolisuus ruokapariksi tekevät siitä täydellisen valinnan nauttia illallisella tai erikoistilaisuudessa. Anna itsesi uppoutua tämän viinin maailmaan ja nauti unohtumattomasta viinikokemuksesta.

Täältä voit helposti tilata Côtes-du-Rhône 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.