Siirry pääsisältöön
5mans Bärs
Täältä voit helposti tilata 5mans Bärs lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

5mans Bärs

Ruotsi Dalarnas länBorlänge kommun Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om 5mans Bärs

5mans Bärs on korkealaatuinen juomatuote, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Tuotteen laadukkuus perustuu sen korkeaan alkuperään, herkulliseen makuun, houkuttelevaan tuoksuun sekä monipuolisiin ruokaparituksiin. 5mans Bärs tulee valituista ja laadukkaista marjoista, jotka korostavat tuotteen luonnollista ja tuoreen maun.

5mans Bärsin maku on täyteläinen ja raikas, joka tuo esiin marjojen parhaat ominaisuudet. Tuotteen tuoksussa on havaittavissa marjojen raikkautta ja aromikkuutta, mikä houkuttelee nauttimaan juomasta heti ensi tuoksusta lähtien.

5mans Bärs sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää erinomaisesti monia ruokalajeja. Juoma on erityisen hyvä seuraksi raikkaille salaateille, grillatuille lihoille, mereneläville tai vaikkapa juustoille. 5mans Bärsin monipuolisuus ruokaparin valinnassa antaa mahdollisuuden löytää juuri se täydellinen paritus, joka korostaa molempien makujen parhaita puolia.

Voidaksesi nauttia 5mans Bärsin kaikista hienoista ominaisuuksista, suosittelemme nauttimaan juomaa viilennettynä noin 8-12 asteessa. Tämä lämpötila auttaa tuomaan esiin marjojen raikkauden ja makuominaisuudet parhaiten esille.

5mans Bärs on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta juomasta, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä tuote sopii niin juhlaan kuin arkeenkin, ja sen monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä erottuvan valinnan juomapöytään.

Täältä voit helposti tilata 5mans Bärs lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.