Siirry pääsisältöön
M de Minuty Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata M de Minuty Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

M de Minuty Rosé 2022

Ranska ProvenceCôtes de Provence CinsaultGrenacheSyrah Pullo 375 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cinsault, Grenache, Syrah

Om M de Minuty Rosé 2022

M de Minuty Rosé 2022 on laadukas ja houkutteleva ruusunpunainen viini, joka tulee Provencen alueelta Etelä-Ranskasta. Tämä herkullinen rosé tarjoaa raikkaita ja viehättäviä makuja, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia kepeämmästä ja elegantista juomasta.

Viinin maussa yhdistyvät kesäisten hedelmien, kuten mansikoiden, vadelmien ja sitruunoiden raikkaat maut. Ne täydentävät toisiaan täydellisesti luoden upean tasapainon makeuden ja hapokkuuden välillä. M de Minuty Rosé 2022:n miellyttävä ja pitkäkestoinen jälkimaku jättää suuhun raikkaan ja hedelmäisen jälkivaikutelman.

Tämän herkullisen viinin aromaattisessa profiilissa voi aistia rehevän kukkaisia sävyjä, jotka luovat ihanan tuoksuseoksen. Tuoksussa voi havaita raikkaiden punaisten hedelmien, kuten mansikan ja kirsikan, sekä kevyen mausteisen vivahduksen.

M de Minuty Rosé 2022 sopii täydellisesti monille ruoka-annoksille. Sen raikas maku ja kepeä rakenne tekevät siitä erinomaisen seuralaisen raikkaille salaateille, grillatuille äyriäisille ja kevyille kasvisruuille. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan aperitiivina tai seuraksi keveille juustoille.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10°C, jolloin sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sen kauniissa viinilasissa ja nauttia sen seesteisestä ruusunpunaisesta väristä, joka houkuttelee kaikkia aistejasi.

M de Minuty Rosé 2022 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hienostunutta ja raikasta roséviiniä. Sen elegantti maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin tilaisuuksiin, olipa kyseessä rento illanvietto ystävien kanssa tai tyylikäs illallinen.

Täältä voit helposti tilata M de Minuty Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.