Siirry pääsisältöön
Spike Brewery The game
Täältä voit helposti tilata Spike Brewery The game lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Spike Brewery The game

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Spike Brewery The game

Spike Brewery The game - Intohimoisen makuelämyksen tuntemuksia Härkomstilla

Tervetuloa Spike Brewerylle - peliin, joka on niin paljon enemmän kuin pelkkä olut. Tässä ainutlaatuisessa koko perheen pelissä voit lähteä seikkailulle oluen historiaan, maistaa herkullisia makuja ja nauttia upeista tuoksuista, jotka saavat suun kuolaamaan. Spike Brewery The game vie sinut matkalle "Härkomstiin", jossa voit oppia oluen alkuperästä, sen valmistusprosessista ja viimeistellä kokemuksen nauttimalla juuri oikeasta ruoasta ja tarjoilulämpötilasta.

Härkomst on pelin keskeinen teema - se kuvastaa oluen matkaa sen juurilta sinun lasiisi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden sukeltaa syvälle oluen maailmaan ja löytää sen monimuotoisuus ja ainutlaatuisuus. Härkomst saa sinut ymmärtämään, miten erilaiset maaperät, ilmasto-olosuhteet ja valmistusmenetelmät vaikuttavat oluen makuun ja tuoksuun.

Pelissä tarjoamme monia mielenkiintoisia aktiviteetteja ja tehtäviä, joiden avulla voit tutkia oluen polkua alusta loppuun. Pääset kuulemaan oluen mestareiden salaisuuksia, tekemään oman oluesi ja oppimaan oikeista tarjoilulämpötiloista eri oluttyyleille. Pelaaminen ystävien ja perheenjäsenten kanssa takaa unohtumattomia hetkiä, naurua ja uusia tietoja oluesta.

Huomaat pian, että Spike Brewery The game ei ole vain peli, vaan myös väylä uusiin makuelämyksiin. Pääset nauttimaan erilaisista olutmauista, aina raikkaasta ja hedelmäisestä, täyteläiseen ja humaloituun. Tarkkaan valitut ainesosat ja paikalliset reseptit takaavat korkealaatuisen olutvalikoiman, joka tyydyttää jokaisen olutharrastajan vaatimukset.

Tule mukaan Spike Brewery The gameen ja avaa itsesi uusille oluthaarukoille. Koe oluen maailma aivan uudella tavalla, oppiaksesi siitä enemmän, nauttiaksesi sen monipuolisista mauista ja herkullisesta tuoksusta. Härkomst on peli, joka tarjoaa sinulle jännitystä, hauskuutta ja ainutlaatuisia makuelämyksiä - tervetuloa mukaan seikkailuun!

Täältä voit helposti tilata Spike Brewery The game lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.