Siirry pääsisältöön
Beerbliotek To the nines
Täältä voit helposti tilata Beerbliotek To the nines lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beerbliotek To the nines

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
83%
Humalahakuisuus
66%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Beerbliotek To the nines

Beerblotek To the Nines on ruotsalainen käsityöpanimon olutharvinaisuus, joka edustaa huippulaatua kaikin puolin. Tämä olut on valmistettu parhaimmista raaka-aineista ja käynyt pitkään ja huolella, jotta sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu pääsevät täysillä oikeuksiinsa.

"Härkomst" eli alkuperä on yksi To the Ninesin tärkeistä ominaisuuksista. Olut valmistetaan Beerblotekin omassa panimossa, missä omistautuneet panimomestarit pitävät huolen jokaisen erän korkeasta laadusta ja autenttisesta maulle. Tämä huolellinen työskentelyprosessi takaa sen, että jokainen pullollinen To the Nines olutta tarjoaa taatusti ainutlaatuisen ja korkeatasoisen olukokemuksen.

To the Nines oluen maku on täynnä syvyyttä ja monimuotoisuutta. Sen makea ja samalla hienostunut luonne on täydellinen sekoitus maltaan, humalan ja hiivan harmonista yhteistyötä. Tämän oluen juodessa maistat kerroksellisen maailman, jossa jokainen siema on täynnä yllätyksiä ja makuhermoja kutkuttavaa tyydytystä.

Sen tuoksua voi kuvailla intensiiviseksi ja viehättäväksi. Maltaan, appelsiinin ja mausteiden yhdistelmä luo houkuttelevan aromin, joka houkuttelee sinut olutlasin luo. Valmistusprosessin aikana käytetyt laadukkaat raaka-aineet ja panimomestareiden taidokas käsityö takaavat sen, että oluen tuoksu on yhtä laadukas kuin sen maku.

To the Nines oluen erinomainen monipuolisuus on havaittavissa myös sen ruokatarjoiluvaihtoehdoissa ja suositellussa tarjoilulämpötilassa. Tämä monipuolinen olut sopii erinomaisesti esimerkiksi grillattujen liharuokien, suolaisten kalaruokien ja kesäisten salaattien kanssa. Tarjoilulämpötilaksi suositellaan noin 8-10 astetta Celsius, jotta To the Nines pääsee täysin oikeuksiinsa ja sen kaikki hienovaraiset maut tulevat esille.

Beerblotek To the Nines on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat huippulaatua ja autenttista olukokemusta. Sen tinkimätön laatu ja huolellinen valmistusprosessi tekevät siitä todellisen helmen käsityöolutvalikoimassasi.

Täältä voit helposti tilata Beerbliotek To the nines lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.