Siirry pääsisältöön
Smögenbryggar’n Sydväst
Täältä voit helposti tilata Smögenbryggar’n Sydväst lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Smögenbryggar’n Sydväst

Ruotsi Västra Götalands länSotenäs kommun Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Smögenbryggar’n Sydväst

Smögenbryggar'n Sydväst on upea suomalainen tuote, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen merestä nauttiville. Tämä ainutlaatuinen olut saa inspiraationsa Smögenin kalastajakylästä Länsi-Ruotsissa ja sen ainutlaatuisesta merellisestä ilmapiiristä. Sydväst tarjoaa herkullisen ja tyylikkään olutkokemuksen sekä täyteläisen maun että hienostuneen tuoksun ansiosta.

Tämä olut on valmistettu käyttäen perinteistä mallasohraa, joka antaa sille täyteläisen ja tasapainoisen maun. Lisäksi siinä on ripaus suolaisuutta, joka tekee siitä täydellisen merellisen oluen. Sydvästillä on hienostunut ja houkutteleva tuoksu, joka muistuttaa meren raikkautta ja rannan hiekan tuoksua. Tämä olut on täydellinen valinta niille, jotka nauttivat raikkaista ja merellisistä makuelämyksistä.

Sydväst sopii erinomaisesti nautittavaksi monien ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku täydentää täydellisesti merenherkkuja, kuten äyriäisiä, rapuja ja paistettua kalaa. Olut toimii myös hyvin suolaisten ja mausteisten ruokien, kuten grilliruokien ja chilin kanssa. Sydvästin tyylikäs ja vahva maku sitoo yhteen erilaiset ruokalajit ja antaa niille syvyyttä ja intensiteettiä.

Jotta voit nauttia täysin tästä ainutlaatuisesta oluesta, suosittelemme nauttimaan sen hieman viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila tasoittaa ja korostaa oluen makua ja tuoksua parhaiten. Oikea lämpötila takaa myös sen, että voit nauttia täysin merellisistä vivahteista ja tuntua aivan kuin olisit Smögenin kauniissa kalastajakylässä.

Sydväst on todellinen herkku meren ystäville ja niille, jotka haluavat kokea Smögenin ainutlaatuisen tunnelman. Sen täyteläinen maku ja hienostunut tuoksu takaavat unohtumattoman makuelämyksen, jonka haluat kokea uudestaan ja uudestaan. Anna Sydvästin viedä sinut matkalle merelle ja nauti sen herkullisista vivahteista.

Täältä voit helposti tilata Smögenbryggar’n Sydväst lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.