Siirry pääsisältöön
Westerbottens bryggeri Svansele
Täältä voit helposti tilata Westerbottens bryggeri Svansele lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Westerbottens bryggeri Svansele

Ruotsi Västerbottens länUmeå kommun Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Westerbottens bryggeri Svansele

Westerbottens bryggeri Svansele on suuri ylpeys Pohjois-Ruotsissa. Tämä astetta eksoottisempi olut tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä kaikille oluen ystäville. Svansele-olut tunnetaan erityisesti sen ainutlaatuisesta alkuperästä, herkullisesta mausta ja houkuttelevasta tuoksusta.

Svansele-olut valmistetaan huolella valituista raaka-aineista, mukaan lukien alueen puhtaat vedet ja laadukkaat mallasvalmisteet. Tämä tarkkaan suunniteltu prosessi takaa, että olut säilyy raikkaana ja täynnä makua aina ensimmäisestä siemauksesta viimeiseen.

Sen maku on täyteläinen ja moniulotteinen, tarjoten ainutlaatuisen yhdistelmän makeutta, hienostunutta katkeruutta ja miellyttävää mausteisuutta. Kun olut maistuu suussa, sen jälkimaku jää pitkäksi aikaa ja jättää jälkeensä miellyttävän tyytyväisyyden tunteen.

Svansele-oluella on myös houkutteleva tuoksu, joka vie sinut metsän sydämeen ja herättää mielikuvan raikkaasta luonnosta. Sen hyvin tasapainoinen ja harmoninen aromi houkuttelee kaikkia aistejasi ja kutsuu sinut nauttimaan tästä upeasta juomasta.

Tämä herkullinen olut sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokakokonaisuuksiin. Se täydentää täydellisesti grillattuja lihoja, mureaa juustoa ja mausteisia ruokia. Olut sopii myös erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan virkistävänä juomana tai seurustelujuomana yhdessä ystävien kanssa.

Paras tapa nauttia Svansele-olut on tarjoilla se oikeassa lämpötilassa, noin 6-8 asteen välillä. Tämä lämpötila korostaa oluen rikasta makuprofiilia ja takaa täydellisen juomatunnelman.

Westerbottens bryggeri Svansele on todellinen helmi Pohjois-Ruotsissa ja tarjoaa ainutlaatuista makuelämystä kaikille oluen ystäville. Kokeile tätä herkullista olutta ja anna itsesi viedä mukanaan Svansele-olutta valmistavan panimon ainutlaatuisen tarinan ja makumaailman ääreen.

Täältä voit helposti tilata Westerbottens bryggeri Svansele lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.